Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Novogodišnja putovanja. Doček Nove 2021. godine u Dubrovniku u hotelu Lero*** na bazi 3 polupansiona. Putovanje od 4 dana, autobusom. First minute cijena, popust za djecu.

Vrijednost više:

 • POLUPANSION U HOTELU LERO 4*
 • MANJE GRUPE DO 30 PUTNIKA

1. dan ZAGREB –  SPLIT  – DUBROVNIK 
SRETNA NOVA GODINA!!! 

Polazak u 7.00h (mjesto polaska će biti naznačeno u završnoj obavijesti). Krećemo prema Splitu koji se može pohvaliti s najljepšim primjerom rimske arhitekture uvrštenim na UNESCO-ov popis svjetske baštine, a to je Dioklecijanova palača. Taj živući spomenik prepun je trgovina, kafića, restorana i društvenog života. Upravo tamo ćemo najbolje osjetiti blagdanski duh grada. U Katedrali sv. Dujma, koja je u 4. stoljeću služila kao mauzolej cara Dioklecijana, nalazi se hram posvećen Jupiteru. Svakako treba dodirnuti  i palac kipa Grgura Ninskog, koji je izradio Ivan Meštrović. Nakon pauze za kavu i uživanje u blagdanskom ozračju nastavljamo putovanje prema Dubrovniku. Smještaj u prekrasan  hotel Lero***. Priprema za najluđu noć u godini. Večera u hotelu. Doček na ulicama Dubrovnika u organizaciji gradskog poglavarstva. Noćenje.

2. dan DUBROVNIK 
Doručak. Današnji dan posvećen je jadranskom biseru, gradu- muzeju kojeg krase još brojni drugi epiteti. Ovaj srednjovjekovni dragulj pod zaštitom UNESCO-a predstavlja povijesni spomenik sa značajnim primjerima fortifikacijske arhitekture (gradske zidine s tvrđavama, kulama i bastionima 12.-17. st.), gotičko-renesansnim crkvama, samostanima, palačama i fontanama. Odlazak javnim prijevozom do Pila. Slijedi razgled grada: Pile – Stradun –– Orlandov stup- crkva sv. Vlaha s raskošnim baroknim oltarima– katedrala s relikvijama sv. Vlahe – palača Sponza – dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – samostan Male Braće – Revelin…Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekog od fantastičnih muzeja.. a u nastavku predlažemo odlazak žičarom na planinu Srđ s koje se pruža predivan pogled na grad. Za aktivnije postoji opcija odlaska pješice.  Slobodno vrijeme za individualne programe, ručak, kupnju suvenira,… Večera. Noćenje

3. dan FAKULTATIVNI  IZET CRNA GORA   ili SLOBODAN DAN U DUBROVNIKU
Doručak. Za današnji dan predlažemo izlet u Crnu Goru, u Bokokotorski zaljev koji se smatra jednim od najljepših zaljeva na svijetu. Dolazak u Perast, barokni gradić kojeg krase autentične kamene kuće. Slijedi vožnja  brodićem do umjetnog otočića Gospa od Škrpjela, na kojem se nalazi istoimena crkva iz 17 stoljeća, zaštitnica pomoraca i ribara. U crkvi ćete, između ostalog, imati priliku vidjeti i nesvakidašnju tapiseriju koju je tijekom 25 godina izrađivala supruga mornara čekajući da se vrati. Odlazak  prema Kotoru, čiji je Stari grad pod zaštitom UNESCO-a. Grad je opasan starim, preko 4 km dugim zidinama koje skrivaju palače plemićkih obitelji, bogato dekorirane crkve, te jednu od najstarijih katedrala u Europi - katedralu sv. Tripuna. Nakon razgleda Kotora slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje do mjesta Tivat i  šetnja kroz luksuznu luku Porto Montenegro, u kojoj su usidrene najluksuznije jahte na Jadranu. Za sve koji ostaju u Dubrovniku predlažemo vožnju do Lokruma ili šetnju Lapadom. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan DUBROVNIK – STON-VINSKA PROBA-  ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema poluotoku Pelješcu. Ugodna vožnja do Stona. Po dolasku u Ston, obilazak stonskih zidina ( ulaznica uz nadoplatu), koje su, nakon Kineskog zida, najdulji su sačuvani fortifikacijski sustav na svijetu i poznata turistička atrakcija. Predažemo isprobavanje kamenica. U nastavku vožnja do jedne od poznatih peljeških vinarija. Vinarije na Pelješcu su među najboljim proizvođačima crnih vina u Hrvatskoj. Pelješac je domovina sorte plavac mali te vina Dingač i Postup s istoimenih pozicija. Vožnja jedinstvenim krajolikom kroz predivne vinograde. Vinska proba (uz doplatu). Povratak prema Zagrebu, dolazak u večernjim satima.


Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • Povratni autobusni prijevoz modernim turističkim autobusom
 • 3 polupansiona u dvokrevetnim sobama u hotelu LERO 4**** u Dubrovniku ili okolici 
 • voditelja putovanja iz Zagreba
 • licenciranog vodiča za razgled Dubrovnika
 • Sve transfere i razglede prema programu
 • Sve pristojbe za ulaze u gradove
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Boravišna pristojba i osiguranje 10 kn po osobi/danu (obavezna doplata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 790 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • javni gradski prijevoz 

Doplate i popusti:

Fakultativna ponuda:

 • vinska proba na Pelješcu 60,00 kn ( liker, 1 bijelo vino, maslinovo ulje, 2 crna vina uz komadić sira iz ulja)  (min 20 pax), plaćanje na licu mjesta
 • fakultativni izlet autobusom u Crnu Goru, Kotor i Gospu od Škrpjela (uključuje vožnju brodićem, turističku taksu za Kotor, lokalnog vodiča) - 320 kn po osobi, 190 kn djeca do 18 godina

Informativna cijena ulaznica:

 • Dubrovačke zidine akcijska cijena  u završnoj obavijesti 
 • Stonske zidine 70 kn

Popusti:

 • Djeca do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 100 kn
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju NEMA POPUSTA (na upit)

Broj putnika:

Minimalni broj: 25
Maksimalni broj: 35

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


7

Dubrovnik, pogled na grad

Dubrovnik, mondo travel

Dubrovnik, pogled na grad

Dubrovnik, mondo travel

Dubrovnik, stari grad - UNESCO kulturna baština

Stara luka pogled na Dubrovnik

Dubrovnik, stara luka

Hotel Lero, obiteljska soba

Hotel Lero, obiteljska soba

Hotel Lero

Hotel Lero

Hotel Lero, vanjski bazen

Hotel Lero, vanjski bazen

Hotel Lero, vanjski bazen

Hotel Lero, vanjski bazen

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter