Mondotravel

8 dana

64c342_Brod-Princess-Aloha3

Brod Princess Aloha - Krstarenje iz Dubrovnika

od 7.980 kn

O putovanju:

Koliko:

8 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Krstarenje iz Dubrovnika - RUTA A510 - SUPERIOR Dubrovnik
8 dana Dubrovnik, Korčula, Pučišća, Omiš, Split, Bol, Stari Grad, Hvar, Mljet, Dubrovnik

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite Atlasovog predstavnika.

Opis broda: Brod je klasificiran SUPERIOR kategorije. Izgrađen je 2013. Kapacitet: 38 osoba. Brod ima 18 klimatiziranih kabina od toga: 7 s bračnim krevetima, 11 s dva manja kreveta, te 2 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik (sušilo za kosu, papuče, kupaći ogrtač). Sve kabine su klimatizirane, sadrže: LCD TV, sef, požarni alarm. Brod ima potpuno klimatiziran salon restoran sa barom i LCD TV-om. Dio blagovaonice proteže se na otvorenom, nudeći širok panoramski pogled na okolicu i može smjestiti sve putnike odjednom. Dostupan je besplatan bežični internet pristup (Wi-Fi). Velika paluba za sunčanje djelomično nudi zaštitu od sunca i pruža ležaljke za sve putnike. Brod ima stražnju platformu za pristup moru, kao i ljestve za lak pristup vodi.

1.dan / DUBROVNIK-DOLAZAK

Dolazak u Dubrovnik (ukrcaj na brod od 13 h), večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

2.dan / DUBROVNIK-OTOK KORČULA

Doručak. U jutarnjim satima krećemo na put prema otoku Korčuli sa stankom za kupanje ukoliko vrijeme dozvoli. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Mogućnost fakultativne doplate za razgled grada. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

3.dan / OTOK KORČULA-PUČIŠĆA (BRAČ)

Doručak, nastavak putovanja do mjesta Pučišča na otoku Braču. Ručak na brodu prije dolaska na Brač. Uživajte u plivanju na lijepim plažama i uvalama otoka Brača (ukoliko vrijeme dopusti). Noćenje.

4.dan / PUČIŠĆA (BRAČ)-OMIŠ-SPLIT

Polazak prema Omišu. Doručak. Slobodno vrijeme u Omišu ili mogućnost fakultativnog izleta: Omiš & Cetina (kraći razgled). Nastavak putovanja prema Splitu sa stankom za kupanje (ukoliko vrijeme dopusti). Ručak poslužen na brodu. U kasnijim popodnevnim satima dolazimo u grad Split. Razgled grada Splita.
Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

5.dan / SPLIT-BRAČ-OTOK HVAR

Doručak. Ujutro kraće zaustavljanje na Bolu za kupanje na plaži Zlatni Rat. Ručak na brodu. Nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru za Stari Grad, najstariji gradu u Europi. Noćenje.

6.dan / STARI GRAD -HVAR-NACIONALNI PARK MLJET

Doručak.  Odlazak prema gradu Hvaru, kraći razgled. Hvar - grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Nastavak prema Mljetu sa stankom za kupanje, ako će vrijeme dozvoliti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera (doplata za ulaznicu). Kapetanova večera. Noćenje.

7.dan / OTOK MLJET-DUBROVNK

Doručak. Ujutro odlazak prema Dubrovniku uz stajanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Dubrovnik. Po dolasku, kraći razgled grada. Noćenje.

8.dan / DUBROVNIK-ODLAZAK

Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).


SEZONA 2020.

m/s Princess Aloha
Ruta A510

Cijena po osobi

Polasci nedjeljom iz Dubrovnika

3.5., 10.5., 17.5.
4.10.

24.5., 31.5.,
26.7.,
2.8., 9.8., 16.8., 23.8.,
27.9.

7.6., 14.6., 21.6., 28.6.,
5.7., 12.7., 19.7.
30.8.
6.9., 13.9., 20.9.

Classic kabine (donja paluba)

7.980 kn

9.500 kn

 10.260 kn

Superior kabine (glavna paluba)

8.740 kn

10.260 kn

 11.020 kn

Popust za ranu prijavu do 31.12.

20%

15%

10%

Doplata za single use

+80%

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

  • 7 noćenja u kabini na brodu kategorizacije superior*
  • doručak i ručak (3 slijeda) na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak)
  • kapetanova večera
  • Wi-Fi
  • 0.5 l vode po osobi/dan
  • svježe voće svaki dan
  • razgledi: Korčula, Split, Hvar, Korčula.

Cijena aranžmana ne uključuje:

transfer od/do broda, ulaznica za NP Mljet, izlet na rijeku Cetinu i razgled Omiša, pića na brodu, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Doplate i popusti:

Popusti: 70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 50% dijete 8-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 20% dijete 3-12 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini.

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: oko 270 kn po osobi.

Troškovi otkaza rezervacije: prilikom rezervacije plaća se 1.520 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


3

64c342_Brod-Princess-Aloha3

64c342_Brod-Princess-Aloha3

64c342_Brod-Princess-Aloha3

2ad159_Brod-Princess-Aloha2

2ad159_Brod-Princess-Aloha2

4193f6_Brod-Princess-Aloha

4193f6_Brod-Princess-Aloha

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter