Mondotravel
Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Izjava o privatnosti

Cijenimo Vašu privatnost i poštujemo Vaše osobne podatke Pregledavanjem i korištenjem web stranica, slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, Mondo travel d.o.o. dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje osobne podatke, a mi se obavezujemo da ćemo Vaše osobne podatke čuvati. Svi naši djelatnici, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Mondo travel d.o.o. prikuplja osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje ugovornih obveza i te podatke dijelimo s trećim osobama kada je to neophodno za realizaciju dogovorenih usluga (zrakoplovni prijevoznici, autobusni prijevoznici, osiguravatelji, banke, smještajni objekti, druge turističke agencije, uredi za dobivanje viza). 

Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina

  • putem web stranica, prilikom izrade upita ili rezervacije, na način da sami unosite tražene podatke
  • kontaktom sa našim djelatnicima gdje osobno, dobrovoljno, dajete osobne podatke u svrhu obrade za realizaciju dogovorenih usluga
  • od trećih osoba, subagenata, koji u Vaše ime s nama sklapaju ugovor o korištenju Mondovih usluga

Od Vaših osobnih podataka prikupljamo: ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresu, datum rođenja, spol, državljanstvo, broj putovnice, fotografiju, broj osobnog dokumenta, broj kreditne/debitne kartice ili podatke o drugom sredstvu plaćanja, vlastoručni potpis. Prilikom plaćanja usluga online poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. Transakcije kreditnim/debitnim karticama zaštićene su posebnim SSL protokolom.

Povremeno provodimo ankete i upitnike. Podatke koje dobrovoljno navedete preko anketa i upitnika koriste se isključivo za naše interne potrebe, u svrhu poboljšanja naših usluga. Navedene osobne podatke ne koristimo u promotivne svrhe osim u slučaju kada vi sami date pristanak, odnosno kontakt. Za promotivne svrhe prijavljujete se dobrovoljno preko newsletter forme koja se nalazi na web stranici www.mondotravel.hr. Prijavom na newsletter pristajete da vam šaljemo informacije o našim ponudama putovanja, akcijama, last ili first minute ponudama. Na newsletter se možete prijaviti i prilikom registracije na www.mondotravel.hr odakle ide poveznica na newsletter formu.

Korištenjem stranice www.mondotravel.hr pristajete na naše korištenje kolačića. To su male datoteke koje se koriste za web analize, mjerenje broja posjetitelja, analizu pretraga, postavke jezika.

Mondove web stranice sadrže i linkove na druge web stranice. Mondo travel d.o.o. nije odgovoran za poštivanje privatnosti na drugim Internet stranicama.

Kako su stranice www.mondotravel.hr namijenjene za nekomercijalno korištenje nije dozvoljeno kopiranje tekstova i fotografija, distribuiranje, mijenjanje niti objavljivanje informacija u komercijalne svrhe.

U slučaju dodatnih pitanja vezanih na zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na adresu: info@mondotravel.hr