Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

9 dana

Preuzmi pdf putovanja

Krstarenje norveškim fjordovima, po mnogima jedno je od najljepših krstarenja na svijetu. To je destinacija koja je teško dostupna kopnenim putem te pruža iskustvo koje ne smijete propustiti. Norveški fjordovi su dostupni i zanimljivi u svim godišnjim dobima, ali većina krstarenja je u razdoblju od kasnog proljeća do kraja ljeta. Krajolik nudi izniman kontrast jedinstvenih umjetnička djela prirode, impresivne vodopade, raznoliku mješavinu životinjskih prebivališta i mnogih ptica. Rijetka su mjesta na svijetu gdje su boje tako žive a priroda tako spokojna i u isto vrijeme tako snažna. Plovidba fjordovima je čaroban doživljaj, bilo da idete s prijateljima ili na romantično putovanje u dvoje. U jednom tjednu možete obići najpoznatije norveške fjordove, ako imate više dana na raspolaganju možete zaploviti i do najsjevernije točke Europe - Nordkapa.

Od Britanskih otoka do Skandinavije, preko baltičkih država i Rusije, čeka vas nevjerojatno putovanje do nekih od najudaljenijih i najočuvanijih područja planeta gdje priroda pokazuje svu svoju raskoš. Od polarne svjetlosti do spektakularnih prizora poput norveških fjordova, krstarenje postaje jedinstveno iskustvo​ uz plovidbu pored čarobnih škotskih  dvoraca i ledenjaka ispod ponoćnog sunca, između jednih od najfascinantnijih gradova na svijetu te malenih, pitoresknih zaselaka pa sve do mitskog Nordkappa​ kojeg od Sjevernog pola dijeli samo otočje Svalbard na Arktičkom oceanu. 

ITINERER KRSTARENJA
DAN  /  LUKA  /  DOLAZAK  /  POLAZAK

1. KIEL (GERMANY)  -  20:00
2. COPENHAGEN (DENMARK)  10:00  18:00
3. CRUISING  -  -
4. HELLESYLT (NORWAY)  09:00  11:00
5. GEIRANGER (NORWAY)  13:00  18:00
6. ALESUND (NORWAY)  08:00  16:00
7. STAVANGER (NORWAY)  09:00  18:00
8. CRUISING -  -
9. KIEL (GERMANY)  08:00  -

Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti. 


Fotografije & video

01


8

Costa

Costa

Costa

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Costa Diadema

Krstarenje Norveškim fjordovima

Krstarenje Norveškim fjordovima

Prekrasna priroda, putovanje Norveški fjordovi

Norveška, ljepota Norveških fjordova

TERMINI
18.06.2021.KIEL (GERMANY)
23.07.2021.KIEL (GERMANY)
20.08.2021.KIEL (GERMANY)

CIJENA U HRK PO OSOBI:

  • Unutarnja kabina od 7.000 kn  po osobi
  • Vanjska kabina od 8.465 kn  po osobi
  • Kabina s balkonom od 10.465 kn  po osobi
  • Suite od 12.625 kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
LUČKE PRISTOJBE SU VEĆ UKLJUČENE U GORNJE CIJENE

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

napojnice za osoblje broda, osobna potrošnja na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo), osiguranje

Informacije:

COSTA DIADEMA

Costa Diadema jedan je od modernih brodova za krstarenje. Zbog svoje iznimno opremljene unutrašnjosti, kao i većina brodova Coste, očarat će Vas već na prvi pogled. Uz vrhunsku kulinariku, možete koristiti i odličan wellness centar te niz aktivnosti, kao što su rolanje, simulator golfa, 4D kino dvorana i mnoge druge vrste zabave.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter