Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Lokacija: hotel se nalazi na plaži i 600m od golf igrališta Las Americas. U blizini se nalaze barovi, restorani, trgovine i diskoteke. Do zračne luke 19km.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, bar na bazenu, bazen s odvojenim dijelom za djecu (grijan u zimskom periodu), fitnes, masaže, sauna, trgovine, zdravstvena skrb.

Suncobrani i ležaljke na bazenu besplatno, na plaži za uz doplatu.

Economy sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, sef (uz doplatu), balkon ili terasa. Mogućnost dodatnog kreveta.

Standardne sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, sef (uz doplatu), bočni pogled na more. Mogućnost dodatnog kreveta.

Sport: fitnes, sauna, solarij, tenis, stolni tenis. U blizini golf igralište Las Americas.

Za djecu: dječji bazen, dječje igralište.

Zabava: dnevna i večernja animacija.

Usluga polupansion: bife doručak i večera.

www.hesperia.com


Fotografije & video

01


3

Temerife, Troya-

Temerife, Troya-

Temerife, Troya-

Temerife, Troya

Temerife, Troya

Temerife, Troya2

Temerife, Troya2

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Informacije:

COVID-19:
Za ulazak u Kraljevinu Španjolsku, uključujući i Kanarske otoke, državljanima Republike Hrvatske potreban je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Djeca do 6 godina ne moraju se testirati. Putnici su dužni 48 sati prije putovanja ispuniti obrazac zdravstvenog nadzora, putem web stranice Ministarstva zdravstva Španjolske, https://www.spth.gob.es/ ili putem mobilne aplikacije SpTH (uz izuzetak djece do 6 godina). Pravilno ispunjeni formular generira QR kod koji je obavezno predočiti prilikom ulaska u zemlju, putem mobilnog telefona ili na ispisanom obrascu. Informacije se koriste isključivo u svrhu zdravstvenog nadzora, u skladu sa španjolskim zakonodavstvom.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter