Mondotravel

14 dana

Tečajevi

Engleski: Plus Škola New York Cetral

od 28.500 kn

O putovanju:

Koliko:

14 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Termin putovanja: 16.07. – 30.07.2020.
Za dob od 11 do 17 god

Škola PLUS smještena je rezidencijalnom djelu New Yorka, u Rochelle Park, poznatom kao „Home Town“. U blizini škole nalaze se shopping centri, kafići, kina i trgovine, do Menhattan stiže se vlakom za 30 minuta. Kampus je smješten u samome centru mjesta Rochelle, okružen zelenilom i sportskim terenima. U sklopu kampusa nalaze se unutarnji sportska dvorana, bazen, 3 tenis terena, nogometni teren, praonica rublja i kantina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Smještaj je u rezidencijama udaljenim 5 min šetnje od kampusa.

Aktivnosti:Baseball utakmica, BBQ večera, sportska natjecanja
Izleti: Brooklyn Bridge, Central Park walking tour Empire State Building, Statue of Liberty, Times Square and 5 th Avenue Shopping, New York museums, Coney Island, Manhattan!
Opcionalni izleti: Boston, Washington, United Nations, Yankees Baseball


Termin putovanja: 16.07. – 30.07.2020.
Za dob od 11 do 17 god

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:


    15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
    Nastavni materijal
    On line provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
    Potvrdu o pohađanju tečaja
    Smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona
    Program društvenih i sportskih aktivnosti
    24-satni nadzor osoblja škole
    Zrakoplovnu kartu Zagreb – New York – Zagreb
    Prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
    Pratitelja putovanja profesor škole stranih jezika na 10 prijavljenih polaznika
    Organizaciju putovanja i jamčevinu

Informacije:

CLASSIC SUPERIOR PROGRAM

    5 cjelodnevnih izlet u New York
    3 poludnevna izleta

EXPERIENCE PROGRAM

    All inclusive uključuje VIP ulaznice za sve turističke atrakcije koje se posječuju, transfere na izlete u privatnom klimatiziranom autobusu
    Vikend izlet sa spavanjem u Bostonu ili Niagarine slapove
    5 cjelodnevnih izleta u New York
    2 poludnevna izleta

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika
Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata, nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole
Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Testiranje stupnja znanja provodi se on line prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.
Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal
Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj
Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama sa vlastitiom kupaonicom. Unutar rezidencije postoji zajednička kuhinjica i besplatan WI FI. U rezidenciji postoji 24 sati pedagoški nadzor. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci
Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch box. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

Viza
Američka viza je za hrvatske državljanje obavezna. Cijena vize je 1.100 Kn, a trošak agencijskog posredovanje pri izradi vize je 190 kn.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
  • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
  • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
  • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


1

Tečajevi

Tečajevi

Tečajevi

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter