Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

1 dana

Preuzmi pdf putovanja

U zagrljaju zelenih dolenjskih brežuljaka pronađite odgovor na ljudsku težnju ka zdravlju i prirodi. Posjetite ova moderne slovenske terme poznate po vrhunskim zdravstvenim uslugama i biranoj ponudi najsuvremenijih usluga zdravstvenog wellnessa. Terme okružuje prekrasan lječilišni park i netaknuta priroda s brojnim putevima za šetanje i bicikliranje.

 

Sadržaj: recepcija, aperitiv-bar, sportski centar, 2 unutarnja bazena, povezani vanjski bazen, vanjsko kupalište.

Sobe: dvokrevetne i jednokrevetne sobe, suite i  apartmani: tuš, sat TV, telefon, radio, sušilo za kosu, mini bar, telefon, priključak za internet (besplatno korištenje), sve sobe su klimatizirane, a neke imaju balkon.

Prehrana: buffet doručak, ručak i večera s tradicionalnim posluživanjem i izborom između 2 ili 3 menija, mogućnost dijetalne prehrane.

U nekim sobama dozvoljeni su kućni ljubimci (uz prethodnu najavu sa doplatom).

 

Wellness: Vitarium spa & clinique centar - poznat je kao jedan od prvih medicinskih wellness centra u Europi, s modernim programima mršavljenja (SlimFit) i detoksikacije sa postom (VitaDetox). Vitarium programi odvijaju se u suvremeno opremljenom prostoru. Centar izvodi različite terapije, dijagnostiku, visokokvalitetnu njegu lica, tijela i kose, sadrži posebne sobe za relaksaciju, prostorije za različite masaže i tehnike opuštanja, frizerski salon, te fitness studio. Sve programe nadgleda visokokvalificirano osoblje - liječnici specijalisti, sportski terapeuti, savjetnici za prehranu, maseri, voditelji tehnika opuštanja i drugi stručnjaci.

Vitarium Aqua - svijet termalnih bazena, sauna i kupelji u sklopu Vitarium Spa & Clinique: 2 unutarnja bazena 32°C, povezani vanjski bazen 32°C, u kupaćoj sezoni i 3 vanjska bazena (sportski i dječji, sa temperaturom 26-28°C, kao i poznati drveni bazen odmah iznad termalnih izvora (32°C). Kroz cijelu godinu na raspolaganju su saune (rimska, parna, finska, biljna, rustikalna finska sauna, infracrvena) i masažne kupelji termalnom vodom.

 

Preporučujemo posjetiti: Dvorac Otočec, staru gradsku jezgru Novog mesta, Kartuzijski samostan Pleterje


Fotografije & video

01


3

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice, Hotel Šmarjeta

Terme Šmarješke Toplice, Hotel Šmarjeta

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter