Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Sastoji se od nekoliko velikih drvenih chaleta, neposredno uz skijaške staze, iznad shopping centra. Od sadržaja: sauna i hammam, fitness centar, ormarići za ski opremu, besplatan Wi-Fi u prostoru recepcije. Svi apartmani umaju potpuno opremljenu kuhinjsku nišu (štednjak, frižider, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), većina balkon.   

Apartmani:                                       

 • Dvosobni za 4/5  (41-46 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, dodatni krevet u dnevnoj ili spavaćoj sobi, kuh. niša, kupaonica i WC.     
 • Dvosobni za 5/6  (41-52 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, prostor s 2 kreveta na kat ili krevetom na izvlačenje za 2 osobe, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC. 
 • Dvosobni/Trosobni za 6/7 (60-62 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe i odvojenim krevetom, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC.   
 • Dvosobni/Trosobni za 7/8 (70-77 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, prostor s 2 kreveta na kat, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC.  
 • Trosobni/Četverosobni za 8/10 (74-86 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, 1 ili 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, prostor s 2 ili 4 kreveta na kat, kuh. niša, kupaonica, odvojen WC i 2 tuš-sobe.
 • Četverosobni/Peterosobni duplex za 10/12 (118-122 m2)    dnevno spavaća soba s 2 kreveta na izvlačenje za 2 osobe(ili jedan krevet na izvlačenje za 2 osobe i cabine s 2 kreveta na kat), 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, 2 spavaće sobe s po 2 odvojena kreveta, kuh. niša, kupaonica, odvojen WC i 2 tuš-sobe.  

Fotografije & video

01


4

LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux

paradiski skijanje francuska, LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux

LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux

skijanje francuska, LA PLAGNE

LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux, dnevna

skijanje francuska paradiski

LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux, kuhinja

francuska ski in ski out apartmani

LA PLAGNE - Residence Le Pelvoux, soba

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

najam posteljine, TV, Wi Fi na recepciji i završno čišćenje osim kuhinje

Doplate i popusti:

Doplate:    

 • boravišna pristojba (18+)   
 • ekološka pristojba (18+)   
 • završno čišćenje     uključeno u cijenu osim kuhinje
 • depozit    300 €
 • kućni ljubimci    70 €
 • dječji krevetić i sjedalica    35 €
 • podzemni parking    70 €
 • hammam (1 ulaz)    9 €
 • najam ručnika    10 €

Informacije:

*POSEBNA PONUDA: za 2 kupljena skipassa za odraslu osobu - 1 GRATIS skipass za dijete 5-12 god. 

**POSEBNA PONUDA: za 2 kupljena skipassa za odraslu osobu - 1 GRATIS skipass za dijete 5-12 godina (od 12:30 na dan dolaska, 1 dan prije početnog dana ski passa)

***POSEBNA PONUDA:  PARADISKI ski pass po cijeni ski passa LA PLAGNEa dan dolaska, 1 dan prije početnog dana skipassa)      

Djeca do 5 g – gratis ski pass, preuzeti na prodajnom mjestu u La Plagne  uz indentifikacijski dokument sa slikom . Seniori od +75 g. plaćaju skipass po posebnoj tarifi od 10€ na prodajnom mjestu u La Plagne uz obvezan identifikacijski dokument. 

NAPOMENA: Navedene cijene skipassa važeće su za uplate  izvršene najkasnije 10 dana prije putovanja. Za SVE  kasnije uplate obračunavaju se cijene skipassa prema regularnom cjeniku na skijalištu.   

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter