Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

15 dana

Preuzmi pdf putovanja

1.dan (10.11.) ZAGREB – ISTANBUL – SINGAPUR
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polijetanja zrakoplova i podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airlines za Istanbul u 20:00h. Po dolasku u Istanbul 00:10h slijedi nastavak leta za Singapur s polaskom u 01:55h. Obroci tijekom leta. Noćni let.

2.dan (11.11.) SINGAPUR
Slijetanje u Singapur predviđeno je u 17:20h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček lokalnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* u centru grada. Orijentacijska šetnja s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan (12.11.) SINGAPUR – CITY TURA
Nakon doručka predlažemo poludnevni razgled grada. Tura uključuje posjet četvrti China town i Little India, spletu uskih, šarenih ulica prepunih trgovina začina, sarija i košara. Posjet Merlion parku gdje ćemo saznati zašto Singapur zovu “Lavljim Gradom”. Prolazimo pored parlamenta, Heix mosta, sve do poznatih “Gardens by the bay” vrtova. Slobodno vrijeme za ručak. Slijedi posjet remek-djelu hortikulture, kompleksu Gardens by the Bay. Ovdje možete istražiti preko 250.000 rijetkih biljaka iz cijeloga svijeta, uživati u „šumi u oblacima“ u kojoj se nalazi najveći vodopad na zatvorenom u svijetu, te u neobičnim futurističkim solarnim „superstablima“ visine 25 do 50 m. Stabla čine i vertikalni vrt, a sa šetnice koja ih spaja, pruža se prekrasan pogled na zaljev. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. U večernjim satima predlažemo odlazak u Marina Bay Sands hotel gdje se pruža jedinstveni pogled na Marinu Bay. Doživite panoramski pogled sa najvišeg bazena na svijetu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ( 13.11.) SINGAPUR – SENTOSA ISLAND
Doručak u hotelu. Predlažemo odlazak na poludnevni izlet na otok Sentosa. Vožnja do otoka žičarom iz koje se pruža fascinantan pogled na grad i na najprometniju luku svijeta. Po dolasku posjet interaktivnom muzeju Images of Singapore, u kojem je na zanimljiv način moguće vidjeti presjek povijesti Singapura, iz vremena kada je Singapur bio malo ribarsko mjestašca, do današnjice i modernih nebodera. Slijedi odlazak u najveći svjetski akvarij S.E.A. Aquarium, u kojem se nalazi 80 m podvodni stakleni tunel s preko 100.000 različitih životinja i biljaka. Povratak u hotel. Sobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje. Sentosa Island | Singapore | Luxe and Intrepid Asia | Remote Lands

5. dan ( 14.11.) SINGAPUR – BALI – UBUD
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let za Bali. Po dolasku na Bali slijede carinske formalnosti, doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi u Ubudu – centralnom dijelu Balija. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.Home - Ubud Hotels - Ubud Hotels Association - Official Website

6.dan (15.11.)  UBUD – CITY TURA + BALI SWING OPCIJA
Nakon doručka predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgleda započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje

7.dan (16.11.) UBUD – BEDUGUL
Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan (17.11.) UBUD – NUSA DUA (BALI)
Nakon doručka, slijedi vožnja prema južnom dijelu otoka, Nusa Dui, gdje se nalaze najljepše plaže Balija. Prijava i smještaj u hotelu 4*. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Preporučujemo posjet jednom od beach barova. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.Nusa Dua - What to do in Nusa Dua - Go Guides

10.dan (18.11.) NUSA DUA – MISTIČNI ISTOK
Nakon doručka predlažemo izlet na mistični istok Balija. Vožnja istočnom obalom uz more oko do Goa Lawah – hrama na samoj obali unutar kojeg se nalazi pećina šišmiša po kojem je i dobio ime. Nakon kratkog razgledavanja hrama i odmora nastavljamo dalje prema Tirta Ganggi – rezidenciji i kupalištu kralja pokrajine Karangasem iz 19 stoljeća. Objekt je bio prilično devastiran za vrijeme velike erupcije vulkana Gunung Agung 1963. godine nakon čega je pomno restauriran. Ručak u obližnjem restoranu s predivnim pogledom na rižina polja. Izlet nastavljamo posjetom druge palače kraljevstva Karangasem, impozantnog zdanja prekrasne arhitekture i vrtova koje se zove Taman Ujung što znači “vrt na samom kraju”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

11.dan (19.11.) NUSA DUA – KRSTARENJE NA LEMBOGAN 
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo izlet na otok Lembogan uz mogućnost kupanja. Beach Club Cruise nudi uzbudljiv spoj opuštanja i istraživanja. Luksuzni katamaran, Bali Hai II, polazi iz luke Benoa u 9:15 ujutro i krstari do Hai Tide Beach Resorta na otoku Nusa Lembongan. Po dolasku imat ćete pet sati da doživite netaknute čari Mushroom Baya. Popularne aktivnosti uključuju sunčanje na zlatnim plažama, ronjenje u tropskoj vodi i opuštanje. Izlet uključuje: povratni transfer od/do hotela, vožnju katamaranom do resorta, kavu, čaj i sokove tokom dana, BBQ ručak, mogućnost ronjenja na koraljnom grebenu, opremu za ronjenje, kratki obilazak Lembogan sela, vožnju na banani, korištenje usluga Beach Cluba (ležaljke, odbojka na pijesku, toaleti). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

12.dan ( 20.11.) NUSA DUA – DENPASAR – KUALA LUMPUR
Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Kuala Lumpur. Po dolasku, slijede carinske formalnosti, doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* u centru grada. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na zajednički ručak/večeru. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Noćenje.

13.dan (21.11.) KUALA LUMPUR – CITY TURA
Nakon doručka, predlažemo razgled Kuala Lumpura. Kroz našu turu uz pratnju lokalnog vodiča vidjeti ćete neke od najzanimljivijih znamenitosti glavnog i najvećeg grada Malezije. Petronas tornjevi blizanci koji osim što su simbol Kuala Lumpura, do 2005 godine su bili najviša zgrada na svijetu, Nacionalni muzej, Kraljevska plača, Nacionalna džamija, posjetit ćemo centar rukotvorina. Slijedi odlazak do Batu pećina, kompleksa spilja starog preko 400 milijuna godina, koje za Hinduse predstavljaju važno religijsko središte. Poslijepodne slobodno za vlastito istraživanje grada. Noćenje.

14. dan ( 22.11.) KUALA LUMPUR – ISTANBUL 
Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 23:50h. Obroci tijekom leta. Noćni let.

15.DAN ( 23.11.) ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 06:20h po lokalnom vremenu, slijedi nastavak leta za Zagreb u 08:15h. Predviđeni dolazak u Zagreb u 08:25h po lokalnom vremenu.


Fotografije & video

01


12

Bali, prekrasna pješčana plaža

pješčana plaža, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, europska putovanja, garantirani polazak

Bali, prekrasna pješčana plaža

Plaža Balija, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, prekrasne plaže

Bali, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, otok hramova

Muzej u oblliku lotusova cvijeta, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, umjetnički muzej u obliku lotusova cvijeta u Marini

Fontana u singapurskom botaničkom vrtu, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, Singapurski botanički vrt

Orhideje u botaničkom vrtu u Singapuru, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, Botanički vrt u sklopu kojeg se nalazi fascinantan park sa preko 20.000 orhideja

Shopping ulica Orcgard road, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, poznata trgovačka ulica Orchard Road

Šareni hram u četvrti Little India, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, šareni hram u četvrti Little India ( Mala Indija )

Merlion, simbol Singapura, statua polu riba polu lav, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, Merlion - poznata mitska statua (pola riba-polu lav)- smbol Singapura

Pješčana plaža na otoku Sentosa, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, pješčana plaža na otoku Sentosa

Akvarij SEA u Singapuru, putovanje Singapur, daleka putovanja, garatirani polasci

Singapur, S.E.A. Aquariumu-prema Guinnessovoj knjizi rekorda, najveći akvarij na svijetu

zele rižina polja, putovanja zrakoplovom, Mondo travel,daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, Ubud-rižino polje

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratna avionska karta Zagreb –  Singapur, Kuala Lumpur – Zagreb

 • unutarnji let Singapur – Bali – Kuala Lumpur

 • transferi na destinaciji na relaciji zračna luka od/do hotela

 • noćenja s doručkom u hotelima s 4*

 • organizacija i jamčevina putovanja

 • pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe 395 eura (obavezna doplata kod prijave)
 • troškove osobne prirode– napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • jednokrevetna soba 590 eura, viza za Bali 35 USD ( po dolasku u zračnoj luci)
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (obavezno ugovoriti 48h od prve uplate)

Doplate i popusti:

Fakultativni izleti i ulaznice:

 • SINGAPORE CITY TURA  – 80 EURA
 • POLUDNEVNI IZLET NA SENTOSA OTOK  – 70 EURA
 • UBUD I OKOLICA – 40 EURA
 • ULAZNICA ZA BALI SWING s ručkom – 41 EURA
 • TURA BEDUGUL s uključenim ručkom – 65 EURA
 • MISTIČNI ISTOK s uključenim ručkom – 65 EURA
 • BEACH CLUB KRSTARENJE NA OTOK LAMBOGAN – 130 EURA
 • KUALA LUMPUR CITY TURA – 67 EURA

Informacije:

Nova satnica:

 • 10NOV  ZAGIST  2000 0010*
 • 11NOV  ISTSIN  0155 1720 

Napomene:

– putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma izlaska iz zemlje
– konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta
– hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana za Kuala Lumpur i Singapur. Za Bali je potrebna viza, dobiva se po dolasku u zračnoj luci ( 35 USD)

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Broj putnika:

Minimalni broj: 15

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter