Mondotravel

O putovanju:

Kada:

14.04.2022.

Koliko:

10 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. dan: ZAGREB – DOHA • 14 04 2022
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb u 14:00 sati. Prijava na let Qatar Airways za Denpasar via Doha. Polazak zrakoplova u 16:30 sati na liniji QR 218. Dolazak u Dohu u 22:55 sati po lokalnom vremenu. 

2. dan: DENPASAR / BALI • 15 04 2022
Nastavak leta prema Denpasaru u 02:05 sati na letu QR 962. Noćni let. 
Slijetanje u Zračnu luku u Denpasaru u 16:45 sati po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do hotela, smještaj. Slobodno vrijeme za šetnju te odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana. Noćenje. 

3. - 8. dan: BALI • 16 04 – 21 04 2022
Boravak u hotelu na osnovi noćenja s doručkom. Dani za odmor i uživanje u čarima ovog tropskog raja. U cijeni aranžmana uključena dva cjelodnevna izleta: Kintamani tura i Besakih tura te jedan poludnevni izlet Nezaboravni zalazak sunca. Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje! 
Ako poželite, vrijeme možete popuniti i fakultativnim sadržajima od kojih preporučujemo rafting na rijeci Ayung (40 – 68 USD), vožnju biciklima po otoku i posjet tradicionalnoj balinežanskoj obitelji, ručak uključen (oko 55 USD). Fakultativni izleti plaćaju se na licu mjesta pratitelju putovanja. 

9. dan: DENPASAR / BALI – DOHA • 22 04 2022
Doručak u hotelu i slobodno vrijeme do polaska kasnog transfera za Zračnu luku Denpasar. Po dolasku na Zračnu luku prijava na let QR 1334 za Dohu.

10. dan: DOHA – ZAGREB • 23 04 2022
Polazak zrakoplova za Dohu na liniji QR 1334 u 01:15 sati po lokalnom vremenu. Noćni let. Dolazak u Dohu u 05:35 sati. Nastavak leta iz Dohe za Zagreb u 08:30 sati na letu QR 217. Predviđeno slijetanje u Zračnu luku Zagreb oko 13:20 sati po lokalnom vremenu.


Fotografije & video

01


9

Bali, prekrasna pješčana plaža

pješčana plaža, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, europska putovanja, garantirani polazak

Bali, prekrasna pješčana plaža

Bali, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, otok hramova

Rižina polja na Baliju, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, pogled na prekrasna rižina polja

Bali, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, zalazak sunca

Makaki majmuni, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, dugorepi Makaki majmuni često se zabavljaju tako da turistima oduzimaju stvari

spa Bali, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, nevjerojatni spa paketi koje nikako ne smijete propustiti

hramovi na Baliju, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, Tampaksiring-hram Pura Mengening

Svejtionik, Kalifornija 1 državna cesta, putovanje Kalifornija, Amerika, garantirani polasci

Kalifornija, svjetionik na obali Big Sur

uzgajivač riže na Baliju, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, uzgajivač riže na svojim poljima riže u Tegallalangu

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

14.04.2022.

FIRST MINUTE

8.990 kn

prije 9.490 kn

Anvaya Beach Resort Kuta *****
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe - 2.690 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratni zrakoplovni prijevoz Zagreb – Doha – Denpasar – Doha – Zagreb – aviokompanija QATAR AIRWAYS – ekonomska klasa (dozvoljena količina prtljage 1 kofer predane prtljage do 30 kg po putniku + 1 kofer ručne prtljage do 7 kg po putniku)
 • smještaj u 5* na bazi na bazi 7 noćenja s doručkom 
 • povratni transfer od aerodroma do hotela 
 • 2 cjelodnevna i 1 poludnevni izlet na Baliju (više informacija o izletima nastavno)*
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana 

 

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe u iznosu – 2.690 kn
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu - 2.490 kn
 • doplata za fakultativne izlete (plaćanje na licu mjesta)
 • izlazna taksa za Indoneziju koja se plaća po odlasku s Balija – 15 USD po putniku 
 • putno osiguranje

Višekrevetne sobe na upit!

Doplate i popusti:

IZLETI UKLJUČENU U CIJENU ARANŽMANA:
LJEPOTE KINTAMANIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati
Bali je poznat po tradicionalnim plesovima. Jedan od njih je ples Barong i Kris koji predstavljaju borbu dobra i zla. Posjet selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selu Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na jezero Batur i aktivni vulkan Batur, te sveti izvor Tampaksiring – lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.
MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati
Posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.
NEZABORAVNI ZALAZAK SUNCA, poludnevni izlet, 5 sati
Uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova - kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu! A pružit će se i prilika za osvježenje kokosovim mlijekom!

*Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje. Trenutno je ovo plan izleta koji bi se trebali realizirati ali u slučaju drugačijih okolnosti vezane za COVID-19 izleti će biti modificirani i zamijenjeni adekvatnim te ćete o tome biti obaviješteni prije polaska na putovanje tj. prilikom uplate aranžmana o trenutnoj situaciji!

 

Informacije:

INFO O LETOVIMA:
14.04. – QR 218 – ZAGREB – DOHA     – 16:30 – 22:55
15.04. – QR 962 – DOHA – DENPASAR     – 02:05 – 16:45
*ARNK*
23.04. – QR 1334 – DENPASAR – DOHA – 01:15 – 05:35
23.04. – QR 217 – DOHA – ZAGREB     – 08:30 – 13:20

Napomena: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Vrijeme polaska zrakoplova može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske  viza za Indoneziju / Bali nije potrebna u normalnim uvjetima van COVID-19 situacije – više informacija dati ćemo Vam prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska dolaska na Bali te mora imati barem dvije prazne stranice za ulazno/izlazne pečate. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 12. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ako se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. 

Broj putnika:

Minimalni broj: 12

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter