Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

1.dan, ZAGREB - DUBLIN

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu 2h prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom za Dublin na liniji OU 512 u 08:00h.  Po dolasku u 10:00h u Dublin slijedi transfer autobusom do hotela, uz kratki panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora odlazak javnim prijevozom s pratiteljem putovanja do centra grada. Razgledat ćete Trinity College (koledž Sv. Trojice), gdje je sačuvana dragocjena, a po nekima i najljepša knjiga na svijetu – Book of Kells, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku (Knjiga Kellsa). Rukopis na samostanskom latinskom pravo je blago mašte, humora i prirode. Nastavak šetnje pokraj najljepšeg parka St. Stephens Green do katedrale Sv. Patricka – najveće irske katedrale u kojoj je živio i radio poznati svećenik i književnik Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. Vidjeti ćete zgradu Parlamenta, Dame street, Gradsku vijećnicu, Dublinski dvorac te katedralu Kristove crkve. Navečer predlažemo odlazak do glasovite četvrti Temple Bar, središta noćnog života gdje se nalaze poznati autohtoni irski pubovi koji se doslovno "naslanjaju" jedan na drugoga. Doživite ambijent grada koji živi noću, brojne ulične bandove i zabavljače, grad u kojem se odlično zabavljaju i stari i mladi. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan, DUBLIN                       SRETNA NOVA GODINA!!!

Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja u razgled grada. Šetnja  središnjim trgovima i ulicama ili predlažemo  posjetu  nekom  od brojnih besplatnih muzeja poput Nacionalne galerije.  Poslijepodne predlažemo zajednički odlazak do pivovare Guinness u kojoj se proizvodi najpoznatije svjetsko pivo(ulaznica uz doplatu). Tijekom obilaska ovog zdanja na 7 katova doživjet ćete povijest branda i sve detalje proizvodnje. Imat ćete priliku natočiti sami svoju savršenu pintu koju možete ponijeti sa sobom i uživati u ambijentu uz poneki gutljalj "Crne stvari". Razgled završavamo na 7. katu u Gravity Baru uz još jednu pintu i pogledom na panoramu Dublina. Poslijepodne svakako prošećite po izlogu Dublina – čuvenoj ulici Grafton – najljepšoj trgovačkoj ulici. Kasnije predlažemo posjet The Old Jameson Distillery i upoznavanje s procesom proizvodnje viskija, uz degustaciju na kraju ture.  Priprema za najluđu noć u godini! Doček nove godine na gradskim trgovima ili pubovima. SRETNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

3.dan, FAKULTATIVNI IZLET BELFAST ili SLOBODAN DAN

Doručak. Predlažemo fakultativni izlet u Belfast (uz doplatu). Vožnja prema prijestolnici Sjeverne Irske – Belfastu. Po dolasku krećemo u razgled grada u kojem su znamenitosti na svakom koraku. Razgledat ćemo Operu, Botanički vrt i razne crteže na kućama te otići do četvrti Titanic u kojoj je izrađen istoimeni brod, a danas se tamo nalazi muzej u prirodnoj veličini broda. Posjet muzeju(ulaznica uključena u cijenu izleta) i u nastavku slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u Dublin. Navečer predlažemo nastavak istraživanja noćnog života u četvrti Temple bar. Za sve koji se ne odluče za izlet u Belfast preporučamo individualno istraživanje Dublina. Noćenje.

4.dan, DUBLIN – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let zrakoplovom iz Dublina za Zagreb na liniji OU 513 u 10:45h, dolazak u Zagreb u 14:20h po lokalnom vremenu.

 


Fotografije & video

01


5

Dublin, Guinness muzej nudi priču o čuvenom irskom pivu i kušanje u baru na vrhu zgrade

dublin, garantirani polasci, mondo travel

Dublin, Guinness muzej nudi priču o čuvenom irskom pivu i kušanje u baru na vrhu zgrade

Dublin, irska, mondo travel

Dublin, Katedrala kralja Krista

Dublin, mondo travel

Dublin na rijeci Liffey, na obali Irskog mora

Dublin, garantirani polazak

Dublin, The Temple Bar - centar noćnog života

dublin, garantirani polasci, mondo travel

Dublin - Samuel Beckett most kabelski je most prema arhitektu Santiago Calatrava

Popusti I DOPLATE:

 • dijete na pomoćnom ležaju 200 kn
 • odrasla osoba na pomoćnom ležaju nema popusta - na upit!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 1290,00 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na direktnoj liniji Zagreb – Dublin – Zagreb
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u HOTELU 3 * U CENTRU Dublina
 • trošak jednog komada predane prtljage do 23kg i 1 kom ručne prtljage
 • sve transfere i razglede prema programu
 • stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja – usluge voditelja putovanja
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe i naknade – obavezna doplata 1.190 kn (promjenjivo do izdavanja avio karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 1190 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno da je uključeno
 • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Doplate i popusti:

Eventualne doplate:

 • Fakultativni izlet u Belfast (uplata prilikom rezervacije aranžmana): 790 kn – min 15putnika ( uključen prijevoz, stručno vodstvo voditelja putovanja i ulaznica u muzej Titanic)
 • ulaznica i trošak rezervacije za pivovaru Guiness 25€
 • ulaznica i trošak rezervacije destilerije Old Jameson 27€

Informativne cijene ulaznica ( moguća promjena do putovanja):

 • katedrala sv. Patrika 6,20€
 • Trinity College 12€

 

Informacije:

INFORMACIJE O LETU:

OU 512

Zagreb 

08:00

Dublin

10:00

OU 513

Dublin

10:45

Zagreb 

14:20

 PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

Dozvoljena težina prtljage 23kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE – 420 kn (raspoloživost i potvrda  letova na upit )

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.) Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Irsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnici koji putuju u Irsku iz jedne od država članica EU / EGP

Osobama koje dolaze u Irsku iz država članica Europske unije / Europskog gospodarskog prostora (EU 27 + Island, Norveška, Švicarska, Andora, Monako, San Marino, Vatikan) omogućit će se ulazak bez upućivanja u karantenu ili na testiranje ako posjeduju:

- dokaz da su u potpunosti cijepljene cjepivom koje je odobrila Europska agencija za lijekove (pri čemu se „u potpunosti cijepljenim osobama“ smatraju osobe koje su primile obje doze cjepiva Comirnaty proizvođača Pfizer-BioNTech i to 7 dana nakon što su primile drugu dozu cjepiva; osobe koje su primile obje doze cjepiva Spikevax proizvođača Moderna i to 14 dana nakon što su primile drugu dozu cjepiva; osobe koje su primile obje doze cjepiva Vaxzevria proizvođača Oxford-AstraZeneca i to 15 dana nakon što su primile drugu dozu cjepiva; osobe koje su primile jednu dozu cjepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvođača Johnson&Johnson/Janssen i to 14 dana nakon što su primile dozu); ili

- potvrdu liječnika da su preboljele COVID-19 i da od početka simptoma nije proteklo više od 180 dana.

Osobama koje nemaju dokaz da su u potpunosti cijepljene, kao i osobama koje nemaju potvrdu da su preboljele COVID-19, također će se omogućiti ulazak u Irsku, no pod uvjetom da posjeduju negativan rezultat PCR pretrage učinjene najkasnije 72 sata prije dolaska na granični prijelaz.

Osobama koje dolaze iz država članica EU/EGP također će se omogućiti će se ulazak u Irsku ako posjeduju važeću i valjanu EU digitalnu COVID potvrdu u papirnatom ili elektronskom obliku kojom se potvrđuje da je osoba u potpunosti cijepljena ili da je u proteklih 180 dana preboljela COVID-19, odnosno da ima negativan rezultat PCR pretrage ne stariji od 72 sata. Napomena: Irska isključivo prihvaća rezultate PCR pretrage.

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 25

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter