Mondotravel

O putovanju:

Kada:

02.11.2024.

Koliko:

13 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. DAN (02.11.) ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja 2h prije polijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zagreb. Prijava na let i polijetanje zrakoplova aviokompanije Qatar Airways za Dohu u 15.45h. Dolazak u Dohu predviđen je u 23.00 h. Nastavak leta za Manilu u 02.55h. Obroci tijekom leta. Noćni let.

2.DAN (03.11.) DOHA – MANILA

Slijetanje u Manilu predviđeno je u 16:30h po lokalnom vremenu. Slijedi obavljanje carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta i organizirani transfer do hotela. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

3.DAN (04.11.) MANILA CITY TURA – CEBU

Nakon doručka, odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni razgled glavnoga grada. Glavni grad Manila jedna je od najuzbudljivijih Azijskih prijestolnica, kozmopolitski grad sa preko milijon i pol stanovnika u kojem život teče 24h na dan. Sa preko 3 stoljeća Španjolske vladavine, Manila ima posebnu arhitekturu i naslijeđe, uključujući crkve, utvrde, te brojne druge kolonijalne zgrade. Daleko od gustog prometa i visokih zgrada u Manili leži stara španjolska četvrt Intramuros – najstariji dio grada. Intramuros ili “Unutar zidina” što i opisuje strukturu ovog kvarta, okruženog debelim, visokim zidovima i rovovima. Uski balkoni, kaldrme i zgrade odišu mediteranskim šarmom. Obilazak utvde Santiago – španjolske tvrđave smještene uz rijeku Pasig, koja je stoljećima bila sjediše stranih vojnih sila. Posjet crkvi San Agustin, najstarijoj kamenoj crkvi na Filipinima. Ova fascinantna barokna građevina izgrađena 1607. godine, uvrštena je u UNESCO-vu svjetsku baštinu, a u unutrašnjosti crkve nalazi se muzej sakralne umjestnosti. Odlazak do glavnog gradskog parka Rizal, mjestu mnogih važnih događaja u povijesti zemlje. Slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer do zračne luke, te prijava na let za otok Cebu. Po dolasku, transfer do hotela u predjelu Mactan. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.DAN (05.11.) CEBU – PLIVANJE S KITOPSINAMA

Predlažemo odlazak na plivanje s kitopsinama. Polazak u ranim jutarnjim satima, te vožnja prema mjestu Osloba. Po dolasku organizirano plivanje s nježnim divovima- kitopsinama. Vjerujemo da će vam ovaj doživljaj ostati zauvijek u pamćenju. Za sve koje nemaju hrabrosti zaplivati s ovim bezopasnim stvorenjima, možete ostati na brodu i promatrati sa sigurne udaljenosti. Nakon ove uzbudljive pustolovine, osvježenje ćemo potražiti u Tumalog slapovima, gdje ćete se moći kupati i uživati u prekrasnoj prirodi. Nakon ručka slijedi povratak prema hotelu. Dolazak u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.2022 Travel Guide: Whale Shark Watching in Oslob

5.DAN (06.11.) CEBU CITY TURA

Nakon doručka predlažemo poludnevni obilazak grada Cebu, glavnoga grada istoimenog otoka. Otkriti ćemo šarm najstarijeg kolonijalnog grada na Filipinima s više od 500 godina povijesti. Vidjeti ćemo najstariju znamenitos Magellanov križ koji označava mjesto gdje je 1521. godine pokršteno lokalno stanovništvo. Sljedeća stanica nam je tvrđava San Pedro, koja je bila jezgra prvog španjolskog naselja u zemlji, a sada je pretvorena u muzejski park. Posjetit ćemo i baziliku St.Nino, kuću predaka, te taoistički hram. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira.  Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. DAN (07.11.) SLOBODAN DAN

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, vlastito istraživanje ili uživanje u suncu i moru.  Noćenje.

7. DAN (08.11.) CEBU – BOHOL

Cool Facts About Tarsiers - KKday BlogNakon ranijeg doručka predlažemo odlazak na otok Bohol. Transfer do trajektne luke, te vožnja trajektom do otoka (cca 2h) , po dolasku  posjećujemo jednu od glavnih atrakcija otoka – Čokoladna brda, smještena među rižinim poljima. Ovi travnati brežuljci tijekom zalaska sunca, mjenjaju svoju boju u  boju čokolade, a jedna od legendi kaže kako su nastali iz suza zbog neuzvraćene ljubavi. Na otoku Bohol prebivaju avetnjaci, najmanji živući primati na svijetu, specifičnog su izgleda zbog izrazito velikih očiju, a nalaze se na popisu ugroženih vrsta. Otkrivanje ljepota ovoga otoka ćemo nastaviti uz ručak na brodu tijekom plovidbe rijekom Lombok, te posjetom šumi mahagonija i kamenoj crkvi. U poslijepodnevnim satima odlazak u luku te povratak trajektom na otok Cebu. Dolazak u hotel u predvečernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8. DAN (09.11.) CEBU – BORACAY

Nakon doručka  odjava iz hotela. Slijedi transfer do zračne luke, te prijava na let. Po dolastu transfer brodom i mini busom do hotela koji se nalazi u najpopularnijem odredištu na otoku – White Beach. Smještaj u hotel te slobodno vrijueme za vlastite programe. Noćenje.Boracay is one of the 'World's Greatest Places of 2022 ...

9.DAN (10.11.) BORACAY – OBILAZAK OTOKA

Nakon doručka predlažemo poludnevni obilazak otoka brodom gdje ćemo  posjetiti neke od najatraktivnijih lokacij. Imamo priliku istražiti Boracay na jedan jedinstven morski način. Vidjet ćemo otok Krokodila, Magični otok, Puka plažu, a i Crystal Cove otok. Na ovom izletu uživat ćete u predivnom borakajskom moru i snorklati s mnoštvom riba. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.The Ultimate Boracay Beach Guide - All Beaches, All Information

10.DAN (11.11.) BORACAY

Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastite programe, te uživanje na bijelim plažama i tirkiznom moru. Predlažemo da se opustite u popularnim spa ritualima u mnogobronim spa centrima na otoku.  Noćenje.BORACAY ISLAND, PHILIPPINES - Allstar.ph

11.DAN (12.11.) BORACAY 

Nakon doručka, slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

12.DAN (13.11.) BOROCAY – MANILA – DOHA

Nakon ranog doručka odjava iz hotela, slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Manilu. Po dolasku slijedi prijava na let za Dohu u 18.30h. Obroci tijekom leta. Dolazak u Dohu u 23:20h po lokalnom vremenu.

13.DAN (14.11.) DOHA – ZAGREB

Nastavak leta za Zagreb u 02.30h, s očekivanim povratkom u Zagreb u 06:35h po lokalnom vremenu.


Fotografije & video

01


11

Filipini, prekrasno planinsko jezero Kayangan na otoku Coron

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, prekrasno planinsko jezero Kayangan na otoku Coron

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini - terasasta polja riže

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini - glavni grad Manila

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, Palawan - ulaz u špilju podzemne rijeke Puerto Princesa

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje, Manila putovanje

Filipini, Manila - vrata tvrđave Santiago u Intramurosu

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, rimokatolička katedrala-bazilika u Manili

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, Čokoladna Brda - fascinantan prirodni fenomen koji nastaje tijekom sušne sezone

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, vulkan Mayon - najviši vrh u regiji Bicol

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, vodopad u Dumagueteu

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje, tura po Filipinima

Filipini, rižine terase - uzgoj riže na sjeveru zemlje

Filipini putovanje, Filipini grupno putovanje

Filipini, zaljev El Nido na otoku Palawan - s najljepšim plažama i stjenovitim otočićima

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

02.11.2024.

FIRST MINUTE

1.960 €

2.190 €

– pristojbe zračnih luka (obavezna doplata prilikom prijave) - 410 €

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:


    – Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Doha – Manila, Manila – Doha – Zagreb
    – Sve transfere od/do zračne luke hotela
    – Unutarnje letove na relaciji: Manila- Cebu, Cebu – Boracay, Boracay – Manila
    – 1 noćenja s doručkom u htl 4* u Manili
    – 5 noćenja s doručkom u htl 4* na otoku Cebu
    – 4 noćenja s doručkom u htl 4* na otoku Boracay
    – pratitelja putovanja
    – organizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

– pristojbe zračnih luka 410eur (obavezna doplata prilikom prijave)
– doplatu za jednokrevetnu sobu 690 eur
– fakultativne izlete: Manila city tura, Plivanje s kitopsinama, Cebu city tura, Izlet na Bohol, Obilazak otoka Boracay – CIJENE USKORO!
– dodatne usluge i obroke
– sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
– napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta)
– osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)

Informacije:

Napomene:
– prije putovanja provjerite valjanost putovnice koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju, viza za RH državljane nije potrebna
– konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u završnom pismu mjesec dana prije puta, a sama kalkulacija ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti u Hrvatskoj najkasnije 15 dana prije putovanja.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter