Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

9 dana

Preuzmi pdf putovanja

1.    dan ZAGREB – ISTANBUL ( 29.12. )
Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u 17:50 kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, podjela putne dokumentacije te prijava za let Turkish Airlinesa za Istanbul u 20.00 sati. Slijetanje u Istanbul u 00.10 sati.

2. dan ISTANBUL – AMMAN – JERASH – AMMAN cca 50km po smjeru ( 30.12 )
Nastavak leta na liniji Turkish Airlinesa za Amman u 02:20 Slijetanje u Amman u 04:40 sati ujutro po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja carinskih formalnosti transfer do hotela 4* u Ammanu. Doručak u hotelu te odlazak u razgled grada. Amman je glavni grad Kraljevine Jordan. U gradu živi nešto više od 4 milijuna stanovnika i smatraju ga najliberalnijim gradom u arapskom svijetu, a često mu daju i naziv „Novi Beirut“ . Razgled grada: Citadela s Herkulovim hramom s koje se pruža prekrasan pogled na grad, rimski teatar koji se nalazi u podnožju Citadele i Abdulahova džamija, novi dio grada, arheološki muzej. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Poslijepodne odlazak do obližnjeg grčko – rimskog grada Jerash, koji je neprekidno naseljen već 6500 godina. Stari rimski grad bio je sakriven pustinjskim pijeskom do prije 70-ak godina. Nakon otkopavanja danas je jedan od najbolje očuvanim gradova iz doba antike s Hadrijanovim trijumfalnim lukom, hipodromom, katedralom te 600 m dugačkom ulicom stupova. Povratak u Amman u večernjim satima. Večera u hotelu. Noćenje.

3.dan AMMAN - PLANINA NEBO – MADABA –  MRTVO MORE ( 31.12. ). 
Doručak te odlazak prema Planini Nebo, najsvetijeg mjesta u Jordanu za koju je prema predaji, Bog Mojsiju rekao da se popne na ovu planinu i odatle će vidjeti Obećanu Zemlju. Prema vjerovanju, ovdje je Mojsije i sahranjen, a o značaju ovog mjesta govori i posjet pape Ivana Drugog. Za vedrog vremena s planine Nebo pruža se prekrasan pogled na Mrtvo more, dolinu rijeke Jordan te Jeruzalem. Nastavak puta prema biblijskom gradu Madaba, znanom i kao „grad mozaika“ te grad poznat po pravoslavnoj crkvi Sv. Jurja u kojoj se čuva mozaik karte Svete zemlje iz predislamskog doba. Nastavak vožnje do obale Mrtvog mora. Mrtvo more je najneobičnije more na svijetu, jezero koje godinama privlači tisuće turista iz cijelog svijeta. Aristotel je pisao o izvanrednim svojstvima njegove vode, a egipatska kraljica Kleopatra ga je dobila na poklon od Marka Antonija. Dubinom od 416 m ispod nivoa mora, predstavlja najnižu točku na zemlji. Koncentracija soli u vodi je najviša na svijetu, oko 30%, skoro osam puta više od saliniteta ostalih mora i oceana. Odvest ćemo Vas i do trgovine specijalizirane za prodaju proizvoda od Mrtvog mora, po tvorničkim cijenama. Smještaj u SPA hotel. Slobodno vrijeme da kupanje i opuštanje prije svečane novogodišnje večere u hotelu uz novogodišnji program. Noćenje. SRETNA NOVA GODINA!!

4. dan  MRTVO MORE - PETRA ( 01.01. )
Doručak. Prvo novogodišnje jutro provedite opušteno uz vrijeme za kupanje i mazanje blatom koje je poznato po ljekovitim i kozmetičkim svojstvima.  Napuštamo našu SPA oazu  te odlazak do Petre. Razgled fascinantne Petre, jednog od 7 novih čuda svijeta, grada Nabatejaca uklesanog u stijenama prije više od 2000 godina na raskrižju puteva svile i začina između Kine i Indije s Egiptom, Grčkom i Rimom. Petru zovu i grad u kamenu, koji je poznat i kao “Ružičasti grad” zahvaljujući boji pijeska u koji je uklesan. Do početka sika jahat ćete na konjima. Pješice ćete proći kroz sik do Riznice koja je proslavljena u filmu Indiana Jones i posljednji križari, vidjet ćete grobnice u stijenama i rimsko kazalište. Ovo jedinstveno mjesto je bez sumnje najvrijednije blago i najveća turistička atrakcija Jordana, danas je na listi UNESCO kulturne baštine i privlači putnike iz svih dijelova svijeta. Smještaj u hotel u Petri i večera. Noćenje.

5. dan  MALA PETRA -WADI RUM PUSTINJA – JEEP SAFARI KROZ PUSTINJU – AQABA ( 02.01 ).                                       
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u Malu Petru, arheološko nalazište koje je vrlo slično Petri, samo malo manje.  Strukture građevina uklesanih u stijene još su uvijek impresivne, a pogled na planinski krajolik je nezaboravan. I u Malu Petru se dolazi kroz kratki kanjon na kraju kojeg se otvara prekrasan pogled na grad. Mala Petra je bila predgrađe Petre, mjesto gdje su se zaustavljale karavane na Putu Svile prije  ulaska u samu Nabatejsku prijestolnicu. 
U popodnevnim satima polazak prema odlazak prema opjevanom pustinjskom krajoliku Wadi Rum ekraniziranom u filmovima o Lawrenceu od Arabije kojeg omeđuju impresivni smeđi i crveni planinski lanci. Često je zbog pejzaža zovu i “Dolinom Mjeseca”. Slijedi cca 2 sata nezaboravni pustinjski jeep safari (UKLJUČENO U CIJENU) uz mogućnost jahanja deva (uz doplatu). Navečer imamo zajedničku večeru u beduinskom šatoru u samoj pustinji Wadi Rum uz tradicionalne specijalitete te ispijanje čaja uz pogled na zvjezdano pustinjsko nebo. Nakon večere odlazak prema Aqabi, jedinom Jordanskom gradu koji se smjestio na obali Crvenog mora. Smještaj u hotel. Noćenje.


6. dan AQABA – MRTVO MORE – BETLEHEM cca 335 km ( 03.01 )
Doručak te odjava iz hotela i vožnja prema granici s Izraelom. Vožnja uz obalu Mrtvog mora uz luksuzna odmarališta. Mrtvo more je najneobičnije more na svijetu, jezero koje godinama privlači tisuće turista iz cijelog svijeta. Aristotel je pisao o izvanrednim svojstvima njegove vode, a egipatska kraljica Kleopatra ga je dobila na poklon od Marka Antonija. Dubinom od 416 m ispod nivoa mora, predstavlja najnižu točku na zemlji. Koncentracija soli u vodi je najviša na svijetu, oko 30%, skoro osam puta više od saliniteta ostalih mora i oceana. Upravo zbog saliniteta, svi posjetioci uživaju plutajući po površini, jer je ovdje nemoguće potonuti!. Odlazimo do najniže točke Mrtvog mora gdje se nalazi prekrasna plaža gdje ćete imati mogućnost nezaboravnog doživljaja kupanja u Mrtvom moru, tj plutanja te mazanje blatom koje je poznato po ljekovitim i kozmetičkim svojstvima. Ovdje se nalaze i restoran i bar gdje možete popiti piće na najnižoj točki na svijetu. Nastavak vožnje do Betlehema te odlazak na razgled grada: Bazilika Isusova rođenja, jedno od najsvetijih mjesta za kršćane, a za koju se vjeruje da je izgrađena na mjestu gdje je rođen Isus. Bazilika Isusovog rođenja je pod zaštitom UNESCO-a i upisana je na popis ugroženih mjesta svjetske baštine zbog kontinuirane opasnosti i čestih sukoba Izraelaca i Palestinaca. Bazilika je izgrađena iznad špilje Isusova rođenja odmah poslije 325. godine. Zanimljivo je spomenuti i betlehemsko svjetlo mira – simbol Božića u mnogim domovima više od dvadesetak zemalja Europe i Amerike. Vidjet ćemo i Crkvu na pastirskim poljima, mjesto gdje su prema predaji Božji anđeli objavili pastirima da se rodio Isus – izraelski kralj i Spasitelj svijeta. Pored Bazilike nalazi se crkva Svete Katarine podignuta iznad špilja u kojoj je živio sv. Jeronim i preveo Sveto pismo na latinski jezik. Smještaj i večera u hotelu. Noćenje.

7. dan BETLEHEM – JERUZALEM – BETLEHEM ( 04.01 )
Doručak. Nakon doručka cjelodnevni odlazak u razgled Jeruzalema. Odlazak na Maslinsku 
goru i prvi panoramski pogled na stari i novi dio Jeruzalema. Pogled na Kupolu nad stijenom i džamiju Al Aksu. Posjet crkvi Pater Nostre ili crkvi Očenaša. Unutar kompleksa nalazi se na stotinjak jezika napisana molitva Očenaša, pa tako i na hrvatskom jeziku i to na počasnom mjestu. Mogućnost silaska niz Maslinsku goru putem kojim je i Isus silazio prije 2000 godina. Razgled Getsemanskog vrta, mjesta na koje je Isus došao sa svojim apostolima nakon posljednje večere kako bi molio te mjesta gdje je bio uhićen. Ulazak u Stari grad, razgled znamenitosti armenske četvrti. Slijede - Sionska vrata, Dvorana Posljednje večere i Bazilika Marijina uskrsnuća. Posjetit ćemo najposjećenije mjesto u Jeruzalemu, Baziliku Svetoga groba gdje se nalaze Golgota te Kristov grob. Time završavamo obilazak kršćanskog dijela. Povratak u hotel, večera i noćenje.

8. dan BETLEHEM – TEL AVIV ( 05.01 )
Doručak. Odjava iz hotela te nastavak razgleda Jeruzalema. Nastavljamo obilaskom židovske četvrti - rimski Cardo, pored obnovljena sinagoga Hurva i silazak do Zapadnog zida (Zid plača) u podnožju Hramskog brda. Pogled na Kupolu nad stijenom i džamiju Al Aksu. Prijelaz u Muslimansku četvrt i nastavak razgleda. Slijedimo postaje križnog puta Via Dolorosa koji završava Bazilikom Kristovog groba. Odlazak do živopisne tržnice u Jeruzalemu gdje ćete imati prilike kupiti lokalne suvenire, popiti kavu ili ručati.  Slijedi vožnja do mondenog Tel Aviva – Jaffo (vožnja traje nešto manje od 2 sata). Prvo ćemo obići stari dio grada – nekadašnju glavnu luku Jeruzalema danas prepun galerija i umjetnika koji živi već preko 5000 godina. Neboderi koji paraju oblake, raskošne vile u Art Nouveau stilu, šetnica uz plažu dugačka na desetke kilometara, sve to zaokruženo dobrom hranom i 24-satnom zabavom. Čak i tijekom zimskih mjeseci temperature rijetko padaju ispod ugodnih 20 stupnjeva, a mnogobrojni barovi, restorani i klubovi privlače na tisuće ljudi svakoga dana. Sarona market se izdvaja kao nezaobilazno mjesto, bilo da se radi o vrhunskim restoranima ili pak o shoppingu u nekim od najpoznatijih svjetskih trgovina. Prošećite i po Nahalat Benyamin pješačkoj zoni s mnoštvom trgovina, zlatarnica i kafića i doživite jedinstvenu živost ovog grada.  Tu je i nezaobilazan Šuk – tržnica Karmel – trbuh Tel Aviva. Stari dio grada Jaffa nudi najljepši pogled na moderna zdanja i šetnicu uz plažu. Iako geografski pripada Bliskom istoku, Tel Aviv svojim stilom života pokazuje da je puno bliži Zapadu. Slobodno vrijeme za šetnju, shopping i večeru. U kasnim večernjim satima transfer do zračne luke. 

9. dan TEL AVIV – ISTANBUL – ZAGREB ( 06.01 )
Polijetanje zrakoplova na liniji Turkish Airlinesa za Istanbul u 01:00h sati. Slijetanje u Istanbul u 04:20 sati po lokalnom vremenu te nastavak leta na Turkish Airlinesu za Zagreb u 08:15 sati. Slijetanje u Zagreb u 08:25 po lokalnom vremenu. Kraj programa

Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.


Fotografije & video

01


23

Izrael, Stari grad i luka Jaffa, Tel Aviv u pozadini

strai grad jaffa u tel avivu, putovanje u Izrael, Daleka putovanja, garantirani polazak

Izrael, Stari grad i luka Jaffa, Tel Aviv u pozadini

Petra, putovanje Jordan i Izrael, daleka putovanja, grupni polasci

Jordan, Petra- grad Nabatejaca uklesan u stijenama prije više od 2000 godina

Tel Aviv, gradska plaža, grupni polaci, putovanje u Izrael i Jordan, garantirani polasci

Izreel, Tel Aviv - gradska plaža

grupna putovanja, daleka putovanja, Mondo travel

Jordan, Herkulesov hram iznad glavnog grada Ammana

Amman, putovanje Jordan i Izrael, garantirani polasci

Jordan, Amman-glavni grad Kraljevine Jordan

Amman, putovanje Jordan i Izrael, grupni polasci, mondo travel

Jordan, Amman - brdo Citadela iznad grada

Mrtvo more, grude soli na Mrtvom moru, putovanje u Jordan i Izrael, grupni polasci

Jordan Mrtvo more - slane stijene u Mrtvom moru

Crvene stijene Petre, putovanje u Jordan, grupni polasci

Jordan, Petra - crvene stijene

Petra, Riznica, putovanje Jordan i Izrael, grupna putovanja, daleka putovanja

Jordan, Petra- pogled na faraonsku riznicu Al-Khazneh

Wadi Rum pustinja, putovanje Jordan i Izrael, grupni polasci

Jordan, Wadi Rum crvena pustinja

Jordan, Wadi Rum, jeep safari, putovanje Jordan i Izrael, grupna putovanja, daleka putovanja

Jordan, crvena pustinja Wadi Rum, jepp safari

Deve u pustinji Wadi Rum. putovanje Jordan i Izrael, grupna putovanja, daleka putovanja

Jordan, pustinja Wadi Rum

Pogled na kamp u Wadi Rum pustinji, Jordan, putovanje u Jordan i Izrael, garantirani polasci

Jordan, Wadi Rum, kamp u pustinji Wadi Rum

Izrael, Betlehem, putovanje u Izrael i Jordan, grupna putovanja, daleka putovanja

Izrael - Betlehem- panorama Betlehema

Betlehem, ulaz u Crkvu Isusova rođenja, garantirani polasci, putovanje u Izrael i Jordan,

Izrael, Betlehem - crkva Isusova Rođenja

Židovsko groblje na Maslinskoj gori, putovanje u Izrael, mondo travel

Izrael, Jeruzalem - Židovsko groblje na Maslinskoj gori

daleka putovanja, putovanje u Jordan i Izrael, grupni polazak

Jeruzalem, Davidov toranj, moćna fortifikacijska utvrda uz ulaz u stari grad

Izrael, Jerusalem, Zid plača, putovanje u Izrael i Jordan, grupna putovanja, daleka putovanja

Izrael Jerusalem - Zid plača

putovanje zrakoplovom, mondo travel, daleko putovanje

Jeruzelem, pogled prema Zapadnom zidu (Zid plača)

Jeruzalem, dvorište crkve Pater Nostera, oče naš na svim jezicima, putovanje u Jordan i Izrael.

Izrael, Jeruzalem - Crkva Pater Nostera- oče naš na svim jezicima

grupno putovanje, daleko putovanje, garantirani polasci

Tel Aviv, Jaffa drevne ulice

daleko putovanje, jordan i izrael, grupni polasci

Tel Aviv, Jaffa stari dio grada

Pogled na Tel Aviv, putovanje u Izrael, garantirani polasci, mondo travel

Izrael, Tel Aviv - stari dio grada Jaffa nudi najljepši pogled na moderna zdanja i šetnicu uz plažu

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Turkish Airlinesa na relaciji Zagreb-Istanbul-Amman te Tel Aviv- Istanbul – Zagreb u ekonomskoj klasi
 • smještaj u hotelu 4* u Ammanu na osnovi 1 polupansiona i 1 noćenja sa doručkom
 • smještaj u SPA hotelu 4* na obali Mrtvog mora na osnovi 1 polupansiona ( doručak + večera )
 • svečana novogodišnja večera u SPA hotelu na obali Mrvog mora
 • smještaj u hotelu 4* u Petri na osnovi 1 polupansiona (doručak + večera)
 • smještaj u hotelu 4* u Aqabi na osnovi 1 polupansiona (doručak + večera ) i 1 noćenja sa doručkom
 • Beduinska večera u pustinji Wadi Rum
 • smještaj u hotelu 4* u Betlehemu na osnovi 2 polupansiona ( doručak + večera)
 • svi razgledi s visokokvalitetnim turističkim autobusom prema programu (u autobusu wi fi, klima)
 • sve ulaznice prema programu
 • jahanje konja u Petri (prema njihovim običajima, svaki putnik treba dati napojnicu cca 5 USD)
 • Jeep safari u pustinji Wadi Rum
 • pratnja lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku u Jordanu i Izraelu
 • Stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja - usluge voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • jordanska viza
 • organizaciju putovanja i jamčevina
 •  

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe i naknade - obavezna doplata 305 Eur / 2.298.03 kn
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 290 EUR/ 2.185.01 kn
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Doplate i popusti:

Obavezne doplate:

 • zrakoplovne pristojbe i naknade - obavezna doplata 305 Eur / 2.298.01 kn
 • izlazna taxa u Jordanu 15 USD
 • osnovne napojnice cca 50 dolara (uobičajene i očekivane  napojnice od strane vozača, lokalnih vodiča, nosača prtljage – koje voditelj putovanja za Vas plaća na licu mjesta )

Fakultativne  doplate:

 • jahanje deva u pustinji Wadi Rum, cca 30 min – cca 25 USD

Popusti:

 • dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 140 EUR
 • odrasla osoba na pomoćnom ležaju 50 EUR

Informacije:

INFORMACIJE O LETU:

RED LETENJA NA TURKISH AIRLINESU:

TK 1056

Zagreb 

20:00

Istanbul

00:10

TK 814

Istanbul

02:20 ( + 1)

Amman

04:40

TK 791

Tel Aviv

01.00

Istanbul

04:20

TK 1053

Istanbul

08:15

Zagreb 

08:25

PRIJEVOZNIK: Turkish Airlines

Dozvoljena težina prtljage 30 kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8 kg ručne prtljage.

Napomena: Navedena su sva lokalna vremena polazaka i dolazaka. Zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.

Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom 2019. godine i podložna su promjeni.

Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima. Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Mondo travel d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 15 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.

Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr

Putovanje nije prilagođeno osobama smanjene pokretljivosti.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:  Hrvatskim državljanima za ulazak u Izrael nije potrebna viza. Hrvatskim državljanima za ulazak u Jordan je potrebna viza koja se dobiva na graničnom prijelazu. Za vizu je potrebno dostaviti agenciji sve podatke s naslovnice putovnice, a najkasnije 21 dana prije putovanja. Ukoliko iste ne dostavite, agencija nije u mogućosti garantirati ishodovanje vize potrebno za putovanje. Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju te je potrebno imati 1 praznu stranicu u putovnici.

PRIJAVA ZA PUTOVANJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimum 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 21 dan dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena. Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45-7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11-7002936569. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter