Mondotravel

1 dana

Maldivi

Maldivi, Conrad Maldives Rangali Island******

od 2.650 kn

O putovanju:

Koliko:

1 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

POLOŽAJ U laguni kao iz bajke, ovaj rizort se prostire na 2 otoka: otok Rangali veličine 460m x 230 m i otok Rangalifinohlu veličine 530 m x 120 m koji su povezani mostićem i šatl Dhoni brodićem. Aerodrom Male, do koga se može stići hidroavionom za oko 30 minuta, udaljen je oko 91 km.

HOTEL Predivni položaj ovog hotela je posebno omiljen kod zahtevnijih gostiju. Na glavnom otoku Rangalifinohlu nalazi se glavni restoran ,,Atoll Market Place’’ sa 8 otvorenih kulinarskih stanica: italijanska, azijska, japanska i indijska jela koja očaravaju, ,,Sunset Grill Reestaurant’’ koji je izgrađen iznad vode, kineski fine-dinning restoran ,,Ufaa by Jereme Leung’’ i ,,Mandhoo Spa Restaurant’’ (inovativna biodimanička i organska kuhinja). Nesvakidašnji podvodni restoran ,,Ithaa’’ (savremena francuska kuhinja: u večernjim satima od 16 godina starosti), kao i ,,Wine & Cheese Bar’’ dopunjavaju gastromonsku ponudu. Bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelirnica, različiti butici i prodavnice, frizer i besplatan Wi-Fi upotpunjuju ponudu otoka. Na otoku Rangali, sa svojom recepcijom, nalazi se ,,Quiet Zone’’ (za starije od 16 godina) sa bazenom i lounge barom, ,,Koko Grill Restaurant’’ (japanski), restoran ,,Vilu’’ (mediteranski, azijski) sa barom, kao i podzemni ,,The Wine Cellar’’ u kom se uz delikatesnu kuhinju serviraju odgovarajuća vina.

SOBE: 150

Beach Villa: oko 150 m² (od toga vanjski dio oko 50 m²) (35), smještena na otoku Rangalifinohlu, elegantno uređene sa puno ukusa, kombinirano unutrašnjo-vanjsko kupatilo sa WC, kao i vanjski tuš i kutak sa vanjskom kadom u vrtnom dijelu, fen, bade mantil, garderober, TV, CD/ DVD plejer, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kavu/čaj, Nesperesso® aparat, sef, terasa sa ležaljkama i pristupom plaži.

Deluxe Beach Villa: oko 300 m² (od toga vanjski dio oko 120 m²) (42), kao Beach Villa, sa dosta privatnog prostora, dobro osvjetljenim spavaćim prostorom, prostranim vrtnim dijelom i privatnim bazenom ispred terase.

Water Villa: oko 86 m² (28), kao Beach Villa, na otoku Regali, nalazi se direktno iznad lagune, luksuzno opremljena nameštajem Philippe Starck® u maldivskom, modernom stilu, sa zatvorenim kupatilom i privatnim bazenom na terasi za sunčanje.

Superior Water Villa: oko 76 m² (12), kao Water Villa, u tradicionalnom maldivskom stilu, bez bazena, sa jacuzzijem u vanjskom prostoru (Unterbr OAHB).

Retreat Water Villa: oko 150 m² (od toga vanjski dio oko 30 m²) (14), kao Water Villa, na otoku Rangalifinohlu, sa zastakljenim kupatilom, prostranom terasom za sunčanje i jacuzzijem u vanjskom dijelu, kao i privatnim spa prostorijama za tretmane (Unterbr OAMB).

Deluxe Water Villa: oko 115 m² (uključujući i vanjski deo) (6), kao Superior Water Villa, luksuznije opremljena (Unterbr OADB).

PREHRANA Bogati švedski stol za doručak uračunat. Uz rezerviran polupansion dodatno i švedski stol za večeru u ,,Atoll Market Place’’. Uz pun pansion dodatno meni za ručak u ,,Mandhoo’’ ili ,,Ufaa’’, a za večeru švedski stol u ,,Atoll Market Place’’. Uz rezervirani polupansion plus odnosno pun pansion, uračunata su uz obroke i bezalkoholna pića, pivo, vino kuće i odabrani kokteli. U ostalim restoranima (osim Rangali Bar i Quite Zone) se polupansion naplaćuje.

SPORT Uračunato: fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, veliki izbor nemotornih vodenih sportova. Uz doplatu: joga, pilates, skijanje na vodi, wakeboard, jet-ski, kite-surfing, fun tubes, čamac sa staklenim dnom, banana-čamac, pecanje na otvorenom moru.

WELLNESS Prelijepi ,,Spa Retreat’’ nalazi se iznad vode ispred otoka Rangalifinohlu. Drugi spa, takođe pozicioniaran iznad vode, nalazi se ispred otoka Rangali. Na raspolaganju su takođe sauna i parno kupatilo.

ZABAVA Večernja zabava u baru Rangali.

DJECA Klub za dijecu: za djecu od 3 do 12 godina, svakodnevno od 8:30h do 19h.

MORE INCLUSIVE gosti dobivaju:
• Besplatan polupansion u periodu boravka 09.05.-27.09.
• Pristup hotelskom lounge-u na aerodromu Male dok čekaju transfer hidroavionom.

HONEYMOON
Honeymoon specijal: putnici koji putuju na medeni mjesec dobivaju u hotelu flašu šampanjca, večeru od 3 ganga (piće nije uključeno). Minimalan boravak 4 noćenja. Od 6 noći dobivate dodatno i kupon u vrjednosti od 100 USD za izlet po izboru (osim izleta ,,Whale Shark Snorkeling’’). Molimo navedite pri rezervaciji. Vrijedi 12 mjeseci nakon vjenčanja.

RONJENJE Na oko 30 m ispred otoka nalazi se greben dugačak oko 750 m. Škola ronjena (PADI) nudi ronilačke izlete i sate. Oprema za snorkling uračunata.

DOBRO JE ZNATI Za podvodni restoran ,,Ithaa’’ preporučujemo rezervaciju najkasnije 14 dana prije dolaska. Molimo Vas obratite se našem servis timu.


SEZONA 2019./20.

    Termini od 31.10.2019.-1.11.2020.
    Cijena po osobi/noćenju u HRK / Noćenje s doručkom: od 2.650 kn
    *u dvokrevetnoj sobi

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
  • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
  • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
  • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


4

Maldivi

Maldivi

Maldivi

Maldivi, primjer bungalova na vodi, putovanje na Maldive, grupni polasci, daleka putovanja

Maldivi, primjer bungalova na vodi

večera na Maldivima, putovanja zrakoplovom, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Maldivi, romantična večera na plaži

Maldivi, transfer hidrogliserom, putovanje na Maldive, grupni polasci, daleka putovanja

Maldivi, transfer hidroavionom do odabranog otoka

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter