Mondotravel

O putovanju:

Kada:

31.10.2024.

Koliko:

9 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. Dan 31.10: ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR- LANGKAWI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod poslovnice Tisak ( 2 Kat) dva sata prije leta. Let zrakoplovom TK1054 u 09:15 za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 13:25 sati. Pauza za ručak i istraživanje novog istanbulskog aerodroma.  Nastavak putovanja za Kuala Lumpur letom TK62 u 17:00 sati.

2. Dan 01.11: KUALA LUMPUR- LANGKAWI

Dolazak u Kuala Lumpur u 07:10 sati po lokalnom vremenu. Dobrodošli u Maleziju. Preuzimanje prtljage i prijava na lokalni let za rajski otok, dragulj malezijskog arhipelaga-  Langkawi. Ovaj raj na zemlji osim prekrasnih pješčanih plaža   će vam ponuditi brojne sadržaje koji  uključuju istraživanje prirodnih ljepota od rižinih polja, mangrove šume do prekrasnih vidikovaca.  Po slijetanju u 13:10 vožnja prema hotelu Pelangi Beach Resort 5*. Smještaj u hotel. Opuštanje i odmor. Noćenje. 

3.dan 02.11: LANGKAWI – FAKULTATIVNI IZLET PLOVIDBA GEOPARKOM MANGROVA ŠUMA  ILI SLOBODAN DAN ZA UŽIVANJE NA PLAŽI

Doručak. Predlažemo izlet savršen za istraživanje flore i faune ovog egzotičnog otoka.  Langkawijeva tajna šuma fascinantne mangrove šume koje su jedinstveno povezane zadivljujućim vapnenačkim formacijama i strmim stijenama.  Mangrove šume  igraju važnu ulogu u zaštiti obale te je područje priznato kao Geopark te  UNESCO-m zaštićena lokacija koju posjećuju brojni turisti. U vožnji brodicom možete susresti zanimljive stanovnike  šume kao što su skakavcii, rakovi, vretenca i varani, a među drvećem su majmuni,  rijetke smeđe krilate rode – vodomar i nevjerojatne ptice grabljivice.  Posjetiti ćemo i špilju šišmiša, a zatim brodom istražiti očaravajuću špilju krokodila te naučiti nešto o ribogojilištu čija je akvakultura važna industrija na otoku. Pitome ribice golicat će vas po vrhovima prstiju dok ih budete hranili!  Ovaj je izlet prava avantura koja će zasigurno ostaviti dojam i stvoriti divne uspomene. Povratak u hotel.  Slobodno poslijepodne za uživanje na plaži. Noćenje.

4.dan 03.11: LANGKAWI - FAKULTATIVNI IZLET “VOŽNJA ŽIČAROM I ORIENTAL VILLAGE” ILI SLOBODAN DAN ZA ZA UŽIVANJE NA PLAŽI

Doručak. Za današnji dan predlažemo poludnevni izlet gdje ćete uživati u prekrasnoj panorami. Uživajte u uzbudljivoj 920 m dugoj vožnji žičarom do vrha poznate planine Mat Cincang. Posjetitelji mogu uživati u spektakularnom pogledu na Andamansko more i manje otoke Langkawi. Za vedrih dana također se može vidjeti rub Tajlanda na sjeveru i Indonezije prema jugozapadu. Po silasku s žičare stižemo do Sky Bridgea - atraktivnom  pješačkom mostu s dvije trokutaste platforme koje služe kao "vidikovci" s kojih se pruža pogled na okolne krajolike. Uživajte u hladnom zraku i pogledu na gorje prije nego što se spustite do Orijentalnog sela. Oriental Village jedno je od jedinstvenih shopping, kulturnih i kulinarskih odredišta. Odvažni prikazi kulture, mode i rukotvorina s više od 470 marki i 17 000 proizvoda. Selo nudi ljubiteljima shoppinga širok izbor međunarodnih dizajnerskih marki i lokalnih proizvoda. Odvojite malo vremena za kupovinu na raznim prodajnim mjestima. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za uživanje na plaži. Noćenje.

5. dan 04.11: LANGKAWI  FAKULTATIVNI IZLET ISLAND  HOPPING  ILI SLOBODAN DAN ZA UŽIVANJE NA PLAŽI

Doručak. Vožnja brodom, stižemo na Tasik Dayang Bunting (Jezero trudne djevojke) najveće jezero Langkawija, koje podsjeća na oblik trudne žene koja leži na leđima. Prema legendi, jezero posjeduje mistične moći jer je lokalna princeza blagoslovila vodu. Zbog blagodati, vjeruje se da svaka žena koja ne može zatrudnjeti može imati dijete nakon što popije vodu iz jezera. Nakon što prođete pored prvog otoka, iz neposredne blizine vidjet ćete divlje orlove - simbol Langkavia. Dugi čamac će polako plutati kako biste vidjeli ptice grabljivice koje lebde iznad vas.  Posljednja stanica bit će na bijeloj pješčanoj plaži gdje se možete opustiti u zrakama sunca  ili uživati u tirkizno-plavoj vodi otoka Beras Basah. Ovo je savršeno mjesto za uživanje u opuštajućem pikniku u sjeni stabala casaurina koje obrubljuju plažu. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za uživanje na plaži. Noćenje.

6. dan 05.11: LANGKAWI - KUALA LUMPUR

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na unutarnji let za Kuala Lumpur. Po slijetanju transfer do Hotela Capri by Fraser 5***** . Kuala Lumpur će Vas odmah po dolasku očarati kozmopolitskim duhom, blještavilom gradskih svjetala, impresivnom arhitekturom, bukom i vrevom milijunskog grada.
Orjentacijska šetnja s voditeljem putovanja. U sklopu šetnje posjetiti ćemo simbol grada -  Petronas Twin Towers, među najvišim zgradama na svijetu i sjedište su Petronasa, nacionalne naftne kompanije Malezije, dizajnirao ih je američki arhitekt rođen u Argentini Cesar Pelli; a završeni su 1998. godine. U nastavku predlažemo istraživanje bogatog noćnog života grada u jednom od rooftop barova  ili u tradicionalnom djelu grada uz street food restorane. Noćenje.

7. dan 06.11: KUALA LUMPUR – RAZGLED GRADA S RUČKOM

Doručak. Kuala Lumpur je grad koji spaja kineski, indijski i muslimanski utjecaji pa ćete u skopu razgleda imati prilike susresti se sa svim navedenim utjecajima.  Transfer do predgrađa Kuala Lumpura do slikovito smještenih špilja Batu, jedne od glavnih atrakcija Malezije. Položaj hramova, nered boja, bogatstvo ukrasa čini ovo mjesto jedinstvenim. U prvom planu je impresivna statua boga rata - Murugana. U pozadini se nalaze 272 stepenice čiji se intenzitet boja zanimljivo uklapa u krajolik. Vode do kompleksa od tri spilje, od kojih je najveća Hram. U spilji se nalazi jedno od najsvetijih mjesta bogoslužja. Mistični ugođaj mjesta stvaraju hramovi, živopisni kipovi iz hinduističke mitologije uklopljeni u atmosferu jedinstvenih vapnenačkih krških formacija i hinduisti koji se mole u svetištima. Desecima metara visok svod, ukrašen stalaktitima i sunčevim zrakama koji tu i tamo probijaju, izaziva divljenje i stvara atmosferu uzvišenosti.
Nakon razgleda povratak u Kuala Lumpur, putem kraće zaustavljanje ispred Kraljevske palače koja je službena rezidencija kralja Malezije. U poslijepodnevnim satima posjet centru Kuala Lumpura. Za početak, Trg neovisnosti s viktorijanskom fontanom. U blizini je vrlo prepoznatljiva Sultanova palača koja je u prošlosti bila sjedište britanske kolonijalne uprave. Transfer do jedne od najstarijih i najljepših džamija u Kuala Lumpuru – Jamek džamije. Na kraju dana šetnja uz rijeku koja teče u blizini, oko kolonijalnih zgrada i povratak u hotel. Noćenje. 

8. dan 07.11: KUALA LUMPUR - FAKULTATIVNI IZLET MELACCA ILI SLOBODAN DAN U KUALA LUMPURU

Doručak. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet autobusom u Melaccu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku     posjećujemo heritage muzej Baba & Nyonya posvećen kinesko-malezijske kulture, hram Cheng Hoon Teng - najstariji kineski hram u gradu, džamiju Kampung Kling s neobičnim krovom u obliku piramide, ulicu Jonker i "Crveni trg". Šetnja gradom otkriva nam utjecaj portugalske i nizozemske vlasti koja se danas osjeća na svakom uglu. Slijedi zajednički ručak. Potom ćemo otići do Porta de Santiago - vrata preostalih nakon portugalske tvrđave iz šesnaestog stoljeća i doživjeti lokalne šarene vožnje rikšama. U nastavku  slijedi najljepši doživljaj boravka u Melacci "Krstarenje rijekom Melacca", nagrađivanog 45-minutnog putovanja kroz poglavlja povijesti, mitova, legendi i raznolikih kultura, dok se divite prirodnoj ljepoti koju dnevno svjetlo otkriva.  Povratak u hotel. Navečer predlažemo istraživanje bogate kuhinje  lokalnih specijaliteta sa street food marketa.  Noćenje. 

9. Dan 08.11: KUALA LUMPUR- ISTANBUL- ZAGREB

Doručak u hotelu. Transfer do međunarodne zračne luke Kuala Lumpur. Prijava na let TK 63 za Istanbu u 09:50 s slijetanjem u Istanbul u 16:20. Nastavak leta za Zagreb u 19:00 s slijetanjem u 19:10 ( po lokalnom vremenu).


Fotografije & video

01


27

Langkawi, Malezija

Langkawi, Malezija

Langkawi, Malezija

LANGKAWI, plaža, malezija

LANGKAWI, plaža, malezija

LANGKAWI, plaža, Malezija

LANGKAWI, plaža, Malezija

Geopark, Langkawi, Malezija

Geopark, Langkawi, Malezija

Langkawi PLAŽA, Malezija

Langkawi PLAŽA, Malezija

Langkawi, Malezija

Langkawi, Malezija

Otok Langkawi,tropski otok, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, plaža Cenang

Malezija, otok Langkawi -najpopularniji turističkih otoka Malezije i plaža Cenang

Kuala Lumpur, Malezija

Kuala Lumpur, Malezija

Kuala Lumpur, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, hinduistički hram

Kuala Lumpur, hinduistički hram

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Mardeka trg, Kuala Lumpur, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, Kuala Lumpur - zgrada Sultan Abdul Samad i crkva Sv. Marije na trgu Merdeka

Kuala Lumpur, Petronas tornjevi, putovanje Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, Kuala Lumpur - Petronas Twin Towers

Nasi Lemak tradicionalna malezijska hrana, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, tradicionalna malezijska hrana Nasi Lemak

Al Hana džamija Langkawi, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, Langkawi, Al-Hana džamija

Batu Caves -hinduističko svetište, Kuala Lumpur, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, Kuala Lumpur - Batu Caves -hinduističko svetište unutar pećine sa 272 stepenica do vrha

Plantaža čaja Cameron Highland, Malezija, putovanje Azija, daleka putovanja, vođene ture

Malezija, plantaža čaja Cameron Highland

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Malezija

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

31.10.2024.

Garantirano

POSEBNA PONUDA

ULTRA FIRST MINUTE

1.890 €

2.090 €

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM PRISTOJBAMA ZRAČNIH LUKA
(U IZNOSU 330 EUR):

 

ULTRA FIRST MINUTE EUR

FIRST MINUTE EUR

REDOVNA EUR

31.10- 08.11.

1.890 EUR

1.990 EUR

2.090 EUR

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb-Luala Lumpur-Zagreb via Istanbul
 • Unutarnji let Kuala Lumpur - Langkawi - Kuala Lumpur
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi  7 noćenja s uslugom noćenje s doručkom u izvrsnim hotelima 5*  (Pelangi Beach Resort  5* i  Capri by Fraser Hotel Kuala Lumpur 5 *)  
 • Transfere prema programu
 • Razgled Kuala Lumpura uz lokalnog vodiča   na engleskom jezikus uključenim ručkom
 • licenciranog voditelja putovanja iz Zagreba na hrvatskom jeziku
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 550 EUR
 • Obaveznu doplatu za napojnice lokalnim vodičima i vozačima 40 € po osobi 
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Doplate i popusti:

Fakultativni izleti ( prijave i plaćanje u agenciji):

 • Cjelodnevni izlet Melacca s ručkom i vožnjom rijekom -  90 EUR ( min 15 osoba) - uključen prijevoz, lokalni vodič na engleskom jeziku, ulaznica u heritage muzej, plovidba brodom i ručak te pratnja voditelja putovanja  
 • Plovidba Geoparkom Mangrove šume - 55 EUR ( min 15 osoba) -  uključen prijevoz, lokalni vodič na engleskom jeziku, ulaznica u špilju šišmiša, plovidba brodom  te pratnja voditelja putovanja  
 • Vožnja uspinjačom i posjet orijentalom selu - 55 EUR ( min 15 osoba) -  uključen prijevoz, lokalni vodič na engleskom jeziku, karta ua žičaru  te pratnja voditelja putovanja  
 • Island Hopping - 50EUR ( min 15 osoba)-  uključen prijevoz, lokalni vodič na engleskom jeziku, vožnja brodom,  te pratnja voditelja putovanja
 • PAKET SVE 4 IZLETA “BEST OF MALESIA”  - 220  EUR 

Obavezna doplata:

 • Turistička taksa RM 10 po sobi/po noćenju te porez  na Lankgawiu RM 5 po sobi i noćenju 

Popusti:

 • odrasla osoba na pomoćnom ležaju BEZ POPUSTA – NA UPIT!
 • Dijete na pomoćnom ležaju - na upit!

 

Informacije:

Informacije o letu:

TK 1056

Zagreb 

19:55

Istanbul

00:10

TK 62

Istanbul

01:50

Kuala Lumpur

17:05*

TK 63

Kuala Lumpur

09:55

Istanbul

16:00

TK1055

Istanbul

19:00

Zagreb 

19:10

 Informacije o avio prijevozniku: Turkish Airlines

Težina prtljage: Po osobi dozvoljeno je nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 23 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage (max. 8 kg) unijeti u zrakoplov.

Napomene:

 • Kategorizacija hotela u Maleziji odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Zbog većih udaljenosti koje se tijekom putovanja prelaze autobusom, moguća su manja odstupanja u redoslijedu pružanja usluga; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.

KORISNE INFORMACIJE:

Malezija

 • Glavni grad: Kuala Lumpur
 • Površina: 330.000 km²
 • Broj stanovnika: 27 miliona stanovnika
 • Stanovništvo: najbrojniji su Malajci oko 50% i Kinezi 22%
 • Jezik: Malajski i Engleski
 • Vjeroispovijest: Islam 60%, Budizam 20%, Hrišćanstvo 9%, Hinduizam 6% i ostali 5%
 • Nezavisnost: 1963. godina
 • Novac: Malezijski Ringit MYR – 1 EUR=4.7 MYR
  Za potrošnju u Maleziji morate uvijek sa sobom imati lokalnu valutu. Svejedno je da li ćete sa sobom nositi dolare ili eure. Na tržnicama, suvenirnicama i kod uličnih prodavača je običaj cjenkanja veoma prisutan. Osim cjenkanja običaj je i ostavljati napojnicu.
  Kreditne kartice i bankomati: Bankomati postoje i lako su dostpni (u Kuala Lumpuru). Kartice ne možete koristiti uvijek. O pojedinostima posavjetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inozemstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane.
 • Vremenska zona: GMT +8
 • Viza: Državljanima Hrvatske nije potrebna viza za ulazak na teritoriju Malezije, dovoljna je putovnica važeća min 6 mjeseci od datuma završetka putovanja.
 • Klima: Klima u Maleziji odlikuje se relativno visokim temperaturama (projsečna maksimalna dnevna je 32-34C, noćna oko 23-25C), vlažnost zraka je visoka, a sunce je izuzetno jako jer se radi o područjima oko ekvatora. Kišni period traje od ožujka do travnja ali se kiša može javiti i u bilo koje doba godine.
 • Hrana i piće: Tradicionalna prehrana obuhvaća piletinu, govedinu (u vidu roštilja ili gulaša), rižu, povrće i voće, morske plodove i ribu -  kombinacija azijske i arapske kuhinje. Jela mogu biti izuzetno ljuta, tako da se savjetuje da provjerite prije narudžbe. Ulična hrana se preporučuje (prije svega jer je ovo područje sa tradicijom ulične hrane, možete probati i veliki broj internacionalnih kuhinja, prije svega kinesku), tu su i pržene banane, nasilemak, pivo Anchor. Alkohol nije lako naći i poprilično je skup.  Voće preporučamo da se pere flaširanom vodom ili da se ljušti.
 • Zdravlje:  Preporučuje se konzumiranje flaširane vode. Od lijekova sa sobom preporučamo da ponesete lijekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lijekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lijekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje i Autan.
 • Osiguranje: Preporuka je da imate zdravstveno osiguranje.
 • Sigurnost, bezbjednost i pravila ponašanja: Malzija je sigurna destinacija ali morate biti oprezni kada su u pitanju vaše osobne stvari, posebno na ulicama, gdje je više gužve ili u metrou. Izbegavajte bilo kakva opojna sredstava, svi opijati su zabranjeni i ilegalni, a za posjedovanje ilegalnih supstanci kazne su rigorozne!  S obzirom da se radi o zemlji gdje je većinsko stanovništvo muslimansko, vodite računa i poštujte pravila ponašanja i odijevanja. Sa muškarcima se možete rukovati i to sa obje ruke, ali sa ženama ne, ukoliko ona prva ne pruži ruku. Nije preporučljivo grljenje i ljubljenje u javnosti. Ispred hramova, džamija,  obavezno se izuti. Zabranjeno je da u  hotele unosite voće Durian ( zbog neugodnog mirisa.)
 • Odjeća: Od odjeće je potrebna ljetna, laganija garderoba, ali obavezno ponesite sa sobom nešto dugih rukava i nogavica prije svega zboga aviona ali i oblilaska grada i ulaska u džamije ili druga svetišta. Ponesite i kišobran ili kabanicu ali i šešir, maramu.
 • Komunikacija: Naše mreže rade na teritoriji Malezije. Skoro svi smještaji, restorani ili kafići imaju wi-fi.
 • Iznajmljivanje vozila: Ukoliko želite da rentati vozilo ili motor potrebna vam je međunarodna vozačka dozvola. Za tim nema potrebe jer im gradski prevoz odlično funkcionira, a taxi je jeftin. Ukoliko korisite taxi, uvijek tražite da Vam uključe taksimetar.
 • Suveniri: Zabranjeno je iznošenje školjki, koralja i minerala i drugih predmeta iz prirode, voća prvenstveno manga, duriana. Od suvenira preporučujemo tradicionalnu odjeću i materijale, batik, kavu i slatkiše sa durianom…

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za turističko putovanje u Mleziju potrebna je putovnica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Viza nije potrebna za za državljane Republike Hrvatske. Prilikom rezervacije putovanja obavezno je dostaviti kopiju putovnice prodajnom mjestu. Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) odgovoran je isključivo putnik.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45 - 7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11 - 7002936569.. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter