Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Položaj i okolina: uz plažu (za kupanje preporučujemo cipele za vodi), 3 km od centra Hurgade, 8 km od zračne luke.

Hotelski sadržaji: recepcija, besplatni Wi-Fi na javnim mjestima, internetski kutak (uz nadoplatu), hotelski buffet restoran, tajlandski à la carte restoran Pattaya Thai (uz nadoplatu), à la carte restoran Bordihns, talijanski à la carte restoran Marco Polo, hotelski bar, bar uz bazen Istok, bar na plaži (Laguna A i Laguna B), vanjski bazen (djelomično grijan), suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži besplatno, ručnici za kupanje (besplatno), mini market, suvenirnica, diskoteka (posjet dopušten preko 18 godina), parking.

Standardne sobe: ugodno namještene, klima uređaj, Wi-Fi (doplata), sef, satelitska TV, mini bar (doplata), aparat za kavu ili čaj, kuhalo za vodu, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive

Ponuda za najmlađe: dječji bazen, igralište, mini klub za djecu (4-12 godina u određeno vrijeme), čuvanje djece (uz nadoplatu), dječja animacija, visoke stolice, dječji krevetić (na zahtjev i uz prethodnu potvrdu hotela).

Wellness i aktivnosti: dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu, živa glazba navečer, fitness, odbojka, ronjenje (uz doplatu), vodeni sportovi na plaži (uz doplatu), wellness centar (uz doplatu), salon ljepote (uz doplatu naplatiti).

Web stranica: www.azur.travel

all inclusive: hrana: buffet obroci u glavnom restoranu; doručak (05: 00-11: 00), ručak (12: 00-15: 00), večera (18: 00-22: 00), međuobrok tijekom dana, kava i čaj (15: 00-17: 00 ) 00), odabrana odabrana lokalna bezalkoholna i alkoholna pića (10: 00-02: 00 u odabranim barovima), noseći hotelsku narukvicu tijekom boravka. Detaljan program all-inclusive ponude dobit ćete po dolasku u hotel.


Fotografije & video

01


3

Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort

Hurghada mondo travel, Arabia Azur Resort, bazen

Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort

Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort, restoran

Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort, restoran

Ljetovanje Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort, primjer sobe

Hurghada, Hotel Arabia Azur Resort, primjer sobe

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana ne uključuje:

Fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe, paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!

Informacije:

*S obzirom na česte promjene molimo da se o obavezama testiranja i mogućnostima ulaska u Egipat, informirate na stranicama MVEP.

VIZA POTREBNA - 230 kn kn po osobi.

POTREBNI DOKUMENTI: važeća putovnica još najmanje 6 mjeseci nakon povratka s putovanja.

__________________________________________________

TRENUTNO PRIMJENJIVI UVJETI ULAZA U EGIPAT
Od 1. rujna 2020. svi putnici koji dolaze u Egipat moraju predočiti negativnu potvrdu o rezultatu PCR testa za COVID-19, provedenog u zemlji podrijetla, ne starijeg od 72 sata.
Test na prisutnost virusa SARS-CoV-2 mora se provesti PCR-om u odgovarajućoj i vjerodostojnoj organizaciji, a rezultat na engleskom jeziku. Djeca do 6 godina ne trebaju test.
Samo putnici koji dolaze u zračne luke Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurghada i Marsa Alam mogu napraviti PCR test po dolasku u jednu od tih zračnih luka (test izvodi predstavnik egipatskog Ministarstva zdravstva, cijena 30 USD). Putnici mogu napustiti zračnu luku odmah nakon PCR testa i uputiti se u rezervirani hotel. Hoteli će osigurati karantenu u odvojenim sobama za goste koji imaju pozitivan test na COVID-19 i podmiriti sve troškove smještaja, hrane i bezalkoholnih pića do njihovog odlaska.

TRENUTNO PRIMJENJIVI UVJETI POVRATKA U HRVATSKU (IZ TREĆIH ZEMALJA KOJE NISU ČLANICE EU/EGP)
Pri povratku, putnici moraju predočliti jedno od navedenog:
• negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa - BAT na SARS-CoV-2 koji nije stariji od 48 sati (računajući od vremena uzimanja brisa do dolaska na granični prijelaz) te se, ukoliko se radi o brzom antigenskom testu i boravku dužem od 10 dana u Republici Hrvatskoj, mora ponovo provesti testiranje do desetog dana od dana od datuma izdavanja tog testa; Test je moguće napraviti u Hurghadi kod »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street« - Institut za mikrobiologiju i imunologiju i NLZOH po cijeni od 30 USD.
• potvrdu o cijepljenju za osobe koje su prije više od 14 dana, primile drugu dozu cjepiva protiv COVID-19. Iznimno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, potvrda o primitku jedne doze ukoliko je doza primljena prije više od 14 dana od dana prelaska državne granice;
• predočenje pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa, kojim se potvrđuje da se vlasnik oporavio od infekcije virusom SARS-CoV-2, pri čemu je taj test napravljen unazad 180 dana, a stariji od 11 dana od dana dolaska na granični prijelaz ili uz predočenje potvrde o preboljenu izdane od liječnika;
• ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza. U slučaju nemogućnosti testiranja određuje se mjera samoizolacije u trajanju od deset (10) dana.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter