Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

8 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Otok koji će osvojiti vaše srce!

1. DAN: LJUBLJANA – KARPATOS – PIGADIA

Karpatos, mistični otok na jugu Egejskog mora, koji će očarati sve koji ga posjete. Netaknuta priroda, ljubaznost domaćina, njihova bogata tradicija i tirkizno kristalno more samo su djelić Karpatosa koji vas poziva da ga otkrijete i doživite!

2. DAN: PIGADIA

Pigadia, glavni grad Karpatosa, znači izvor, a naziv je dobila po brojnim izvorima koji su se nalazili na ovom području. Pravo je ljetovalište za opušteno uživanje na plaži, kao i za otkrivanje i zabavu jer nudi bogat izbor originalnih taverni i barova.

3. DAN: OLYMPOS

Posjet znamenitom Olymposu, selu iznad mora, koje bijelo-plavim i sivkasto-smeđim kućama pruža bajkovit izgled. Stanovnici tog sela u svojoj kulturi čuvaju tradicionalne elemente i običaje još iz dorskih vremena. Šetnjom popločanim uskim ulicama sela, u kojem još uvijek vlada matrijarhat, kušanje tipičnih jela – makarounes, te kupnjom autentičnih lokalnih proizvoda uz kušanje ouza otkrit ćete ljepote tog idiličnog sela.

4. DAN: NAJLJEPŠE PLAŽE (APELLA, VASILLIS SMALL PARADISE, KIRA PANAGIA)

Obilazak istočne strane otoka, gdje se u divljem krajoliku skrivaju najljepše plaže okružene strmim stijenama, što im daje dodatnu draž. Uživajte u ljepotama i spokoju prirode, svježini morskog zraka i razvedenoj obali dok plovile prema rajskoj plaži Kyre Panagie i prvi put zaplivate u kristalno čistom moru i zatim se odmorite na obali, u skrivenim zaljevima s usamljenim plažama. Kupanje, uživanje na suncu i zabava, doživite ih!

5. DAN: PIGADIA

Bezbrižan odmor, kupanje, čitanje ili samostalno otkrivanje skrivenih kutaka otoka, odabir je na vama.

6. DAN: SARIA

Sjeverno od otoka Karpatos leži nekada naseljen, povijesno bogat otok Saria, na kojem ćete uživati u neopisivoj ljepoti najljepše plaže otoka – Palatije. Očarat će vas povijesni ostaci piratskih naselja i na vrhu crkvica Ayios Zacharias, od kuda se pruža prekrasan pogled na otok i plavetnilo Egejskog mora.

7. DAN: PIGADIA

Kupnja suvenira, kupanje u kristalno čistom moru ili šetnja prekrasnom pješčanom plažom pravi su izbor za posljednji dan na otoku tradicije.

8. DAN: KARPATOS – LJUBLJANA

Završetak pun morskih uspomena i polazak kući.


SEZONA 2020

Polasci iz Ljubljane: svake subote od 6.6.2020 do 3.10.2020.

Cijene u kunama po osobi / 1 tjedan:

CIJENA SA URAČUNATIM ZRAKOPLOVNIM PRISTOJBAMA!

Hotel 3*, Pigadia

 
Za eventualne dodatne popuste molimo pošaljite upit! Zbog svakodnevnih akcija molimo da konačnu cijenu provijerite sa našim prodajnim osobljem.

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

Zrakoplovni prijevoz Ljubljana – Karpatos – Ljubljana, pristojbe zračnih luka I osiguranja, noćenje i doručak u hotelu *** u odmaralištu Pigadia, izlet Olympos, izlet najljepše plaže, izlet Saria, slovenski vodič i organizacija putovanja.

Napomena: raspored posjeta (po danima) može se promijeniti, što ne utječe na kvalitetu programa.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe, paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!

Doplate i popusti:

OBVEZNA DOPLATA u hotelu (na licu mjesta): boravišna pristojba u hotelu 2* 0,5 €/dan/soba; u hotelu 3* 1,5 €/dan/soba; u hotelu 4* 3 €/dan/soba, u hotelu 5* 4 €/dan/soba.

Informacije:

NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 2

ROK ZA PRIJAVU: do 30 dana prije polaska

 

Broj putnika:

Minimalni broj: 2
Maksimalni broj: 20

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
  • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
  • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
  • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


3

Karpatos

Karpatos

Karpatos

Karpatos, naselja vjerno čuvaju tradicionalni otočki način života

Grčka - Karpatos, plaža

Karpatos, naselja vjerno čuvaju tradicionalni otočki način života

Grčka - Karpatos, naselja vjerno čuvaju tradicionalni otočki način života

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter